SLA7: L’aventura està de moda

A la venda el número 7 de la revista Sense Límits Aventura

image

 

Que l’aventura està de moda és una evidència que podem constatar cada cap de setmana -i cada volta més entre setmana- a qualsevol racó de la nostra Comunitat Valenciana.

I a la moda també es posa Sense Límits Aventura duent a la portada del número 7 a tot un gentelman del Trail: Miguel Angel Sánchez Cebrián, un clàssic de les nostres muntanyes que va obrir camí fa 15 anys i ara ha tornat a estar en el més alt dels pòdiums. El 2016 durà el seu nom en moltes de les proves, a més estrenant nou equip…

Proves que comencen des de ja, amb el primer dels Ultra Trail que arriba este primer cap de setmana de gener: el GR10 Xtrem que arriba a la seua setena edició amb més força que mai.

També amb força en estos mesos de gener i febrer les proves que va consolidant-se al nostre calendari com ara el Trail La Mallà Serralades de Barxeta, el Granadella Trail a Xabia o el Gegant de Pedra a Ondara o la novedosa UTES a la Serra d’Espadán. 

Els nostres esportistes

Buscarem, com sempre, conéixer millor els nostres esportistes, referència pels seus èxits o per la seua lluita i constància. En el món del trail descobrirem els secrets de David Prades, el corredor de Vilafranca del Cid afincat als Pirineus, que aspira a correr a la Copa del Món. També al Trail la corredora Olatx Alvariño, amb la genètica basca dominant les seues cames.

En el mon de la BTT sabrem més del sbikers del B3BeBike Carlos Calle i Lorena González, amants de les dos rodes i de les condicions extremes: «preferisc competir amb calor extrema o amb psla 7 suscripcioluja i fang» ens conta Carlos.

I quan al Triatló una dóna amb una mentalitat a prova de bombes, i a prova d’Ironmans: Ana Faus del CEA Triatlón Bétera que ens conta la seua pasió i la seua obsesió: arribar a l’Ironman de Hawai.

Rutes espectaculars

A més, trobareu també les rutes en més atractives tant en BTT com caminant, per la cresta de la Serra de Bèrnia o per la Serra d’Aitana i el calendari més complet d’aventura per a l’inici d’este 2016.

Al GR10 i KV Gandia

Si voleu estar a la moda ja sabeu, toca fer Aventura i toca llegir Sense Límits Aventura. Busca-la al teu punt de venda -anirà arribant a poc a poc a tots- o aprofita l’oferta de suscripció durant tot este mes de gener: 6 números per només 12 euros! I a la bústia de casa!!!

I si vols ser dels primers en vore el número 7 de Sense Límits Aventura, este cap de setmana estarem al GR-10 Xtrem i al KV Gandia.  Vine-te’n, busca la nostra carpa i demana la teua revista!!!!

 

SUSCRIPCIÓ REVISTA SLA

Punts de venda revista SLA

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »