Juanma es consagra al GR-10

Victòria amb remuntada de Juanma Jiménez al GR-10 Xtrem, primer Ultra Trail de 2016

El corredor del Green Power ST reedita el triomf que ja va aconseguir al 2014

la foto-3 copia

 

De menys a més. Amb la convicció de qui confia en les seues forces, amb la tranquil.litat d’haver-se estudiat el terreny i tindre clara tota l’estratègia, com ja havia demostrat amb la seua victòria al 2014. Amb la motivació de fer un colp d’autoritat damunt la taula.

Amb les seues armes, Juanma Jiménez (Green Power ST) ha aconseguit la victòria al GR10 Xtrem, el primer Ultra Trail de la temporada que este dissabte 9 de gener ha tingut lloc travessant d’est a oest la província de València, des de Puçol fins a Andilla.

la foto-3De menys a més

El corredor valencià va fer servir la mateixa tàctica que va fer que el passat UTMB acabara el que fa 15 remuntant des de la posició 100 i va deixar que els primers kilómetres foren altres corredors els que asumiren el lideratge de la prova.

Així les coses, Gabi Valero (Corremón Trail) va liderar la prova fins al km 22 a Serra, seguit de ben a prop pel campió de 2015 Dani Amat (Club Atletismo Running Cid de Petrer) i per Daniel Jung (Gore Running Wear). L’italià passa a liderar la prova a partir de Gàtova, amb Gabi Valero i Dani Amat per darrer, amb Juanma Jiménez en quarta posició, a vora 10 minuts del líder.

Remuntant 10 minuts

Va ser a partir d’eixe moment quan Juanma Jiménez ha començat la seua remuntada en el segon equador de la prova. En els 25 km que separen Gàtova de Sacanyet va ser capaç de remuntar eixos 10 minuts de diferència amb el trio que encapçalava la prova i passar ja primer.

CYRaR_1WQAAbhsp A cada kilómetre Juanma anava a més i els seus rivals a menys. A Canales km 83 la victòria ja estava a la mà amb vora 7 minuts d’avatatge respecte de Jung que en tot cas no acabava de cedir

Els últims 10 km fins arribar a Andilla han servit perquè Juanma Jiménez poguera disfrutar d’una gran victòria a casa, amb un temps final de 09h 40′ 16″, per davant de Daniel jung (09:54:03) i de Javier Zúñiga amb 10:05:5. El corredor de Godella també va fer una gran segona part del GR-10 Xtrem fins acabar en la tercera plaça del pòdium, i ampliar la seua llista de pòdiums destacats com els del Ultra Trail del Rincón o el Gran Trail del Aneto. El top 5 el completaven Gabi Valero (quart amb 10:31:44) i de Dani Amat (quint amb 10:37:29).

Premi a la combativitat

Una victòria al GR10 Xtrem, la segona en el seu palmarés després de l’aconseguida també al 2014, que li consagra a Juanma Jiménez com un dels millors corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana, i un dels més combatius, com recentment va ser reconegut a la Gala de Premis de Sense límits Aventura.

Bernat i Bertolo pòdium en dones

IMG_7123En categoria femenina la victòria va ser per a la corredor Helene Ogi (Movida) que va marcar el millor temps en tots els punts de control fins a entrar a meta amb un registre de 11:44:38.

En segona posició ha entrat la corredora valenciana Eva Bernat (CxM Valencia) amb 12:13:38, que en companyia d’Isaac LLacer han sigut la primera parella mixta. Marian Bertolo (Mur i Castell-Tuga) ha compeltat el pòdium femení amb 12:32:32. 


Gala #PremisSLA: Els premiats

Els “finishers” valencians de la UTMB

Un “debutant” al UTMB

http://senselimitsaventura.com/2015/01/10/dani-amat-colpeja-primer/

CLASSIFICACIO GR10 XTREM

 1. 09:40:16  JUANMA JIMENEZ
 2. 09:54:03    DANIEL JUNG
 3. 10:05:50    JAVIER ZUÑIGA
 4. 10:31:44     GABI VALERO
 5. 10:37:29     DANI AMAT
 6. 11:12:23      JAVIER BLANCO
 7. 11:12:24      MIGUEL MATAIX
 8. 11:16:44     JERONIMO CEBRIA
 9. 11:18:03     ALBERTO PLAZAS
 10. 11:28:35    XIMO PELLICER

CLASSIFICACIO GR10 XTREM

 1. 11:44:38   HELENE OGI
 2. 12:13:38     EVA BERNAT
 3. 12:32:32    MARIAN BERTOLO
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un chino en el GR-10 | SLA - […] Juanma es consagra al GR-10 […]
 2. Un chino en el GR-10 xtrem | SLA - […] Juanma es consagra al GR-10 […]
 3. Locutando el apasionante GR10 Xtrem | Espiquer - […] Fue a partir de ese momento cuando Juanma Jiménez ha empezado su remontada en el segundo ecuador de la prueba.…
 4. Un Trail familiar | SLA - […] aquí han ganado corredores como Juanma Jiménez, Mario Llorens, Vicente Redondo, Vanessa Benavent, Pilar […]
 5. De Monegros al UTMB | SLA - […] dut a fer la Volta a Ibiza en BTT o a la Tarbenas Desert on va aconseguir la victòria…
 6. #PremisSLA 2016: Corredor de muntanya més destacat | SLA - […] Juanma es consagra al GR-10 […]
 7. Una borratxera de Trail | SLA - […] d’ells els gran favorit a repetir el triomf de la passada temporada, Juanma Jiménez (Green Power ST), que haurà…
 8. El primer Ultra de l’any | SLA - […] principal favorit és Juanma Jiménez (Green Power ST), que ha preparat a consciencia esta primera prova de 2017, per…
 9. Juama repetix al GR10 | SLA - […] Juanma es consagra al GR-10 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »