Doble Hat Trick al KV Gandia

Angel Llorens i Sofía García aconsegueixen la seua tercera victòria al cim del Mondúver

_RUI6058

«Ja és un clàssic vindre al Kilòmetre Vertical de Gandia a cremar els torrons» explicava Sofía García (2xU Tènica) en arribar a meta. Tan clàssic com que la corredora de Castelló acabe la primera com ha fet a les últimes 3 edicions d’esta explosiva prova de 13,6 km 1120+ amb meta en el cim del Mondúver.

Enguany la victòria de Sofía García amb el valor afegit de fer-ho per davant d’altres corredores ràpides com són Rosa María Llorens (Cuenca Dolomia) i Mari Tamarit, que compeltaren el pòdium.

«Hem anat a tope des del primer moment, que la carrera es molt ràpida d’eixida. He pogut mantindre la distància i a la fi li he pogut traure un minutet en meta».

Sprint final en homens

Més apurada va estar la victòria en categoria masculina on Angel Llorens (Cuenca Dolomia) hagué d’exprimir-se per aconseguir la victòria per davant del corredor de Xàtiva Xavi García Maskarell (www.maskarell.org) que va ser inicialment qui va marcar el ritme.

_RUI6007«Hem anat des del primer moment en un ritme vertiginós» explicava Llorens. «He pogut mantindre el tipo i esperar al moment on jo marxe millor, i ahí he pogut retallar-li. Però en volta de tornar a tirar quan començava la pujada, he esperat i ens l’hem jugada a la última senda cap el cim».

Patint, com s’aprecia a la foto, aconseguia Angel Llorens el seu hat trick particular. «He guanyat ací al 2012, 2014 i 2016, em toquen sempre els anys parells!».

Per darrere d’ell a només 5 segons arribava Xavi García Maskarell cada vegada més retrobat en el món del Trail, i completava el pòdium l’incombustible Rafael Múrcia (Trifitnes 31).

Marcat pel vent

Van ser els primers dels vora 1450 participants a un Kilòmetre Vertical de Gandia, que va viure la seua quincena edició marcada pel fort vent amb ratxes màximes de 70 km/h més sentides encara al cim del Mondúver.


 

Fotos: Asociación fotográfica La Sabor

15 ANYS de KV GANDIA

Amb la d’este passat cap de setmana el KV Gandia passa a formar part de l’exclussiu groups de proves de Trail de la Comunitat Valenciana que arriben a l’edició número 15.

En tot estos anys, la prova que organitza el Club Alpí Gandia no ha deixat de creixer fins arribar als 1450 participants entre corredors i caminants que obliguen a un gran esforç de coordinació com explica Miguel Cebrián.

«Hem tingut anys de tot tipus, amb vent com enguany, amb fred, amb pluja, fins i tot amb neu i gel. Enguany han estat 1450 participants i això obliga a estar molt pendents des del punt de vista de la coordinació de la seguretat».

El KV Gandia ja és un dels senyals d’identitat del KV Gandia, a l’igual que el Rally 12 Penyal Ifach, «Va ser un invent nostre i ara ja és una lliga a nivell nacional composat per 6 proves» explica orgullós Cebrián.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El viento protagonista del multitudinario KV de Gandia | Espiquer - […] Más apurada estuvo la victoria en categoría masculina donde Angel Llorens tuvo que exprimirse para conseguir la victoria delante…
  2. Un bany de Trail a Xàbia | SLA - […] per la victòria en categoria individual. Ma a ma espectacular entre Emili Sellés (Macrovital) i Angel Llorens (Cuenca Dolomia)…
  3. Un Trail familiar | SLA - […] de los hermanos Llorens al completo, Mario, Angel y Rosa María. Los 3 corredores de Cuenca que de tanto…
  4. Gandia obri la temporada de Trail | SLA - […] Doble Hat Trick al KV Gandia […]
  5. Incombustibles del Trail al Mondúver | SLA - […] Doble Hat Trick al KV Gandia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »