El Trail de la Mar

Mar i Muntanya pròxim 7 de febrer a la Marina amb el IV Granadella Trail 

Granadella1

 

Dificil imaginar una carrera per muntanya que sent un Trail passe també per una de les platges més boniques que ens podem trobar. Dificil però no imposible. El Granadella Trail aconsegueix reunir la màgia de lamuntanya amb la mar: una prova que transita a parts iguals entre el bosc i la platja. Xàbia acull pròxim 7 de febrer la IV edició del Granadella Trail, una prova tan singular travessant els paratges espectaculars de la Marina.

1200 participants

Hi ha ple absolut de les inscipcions amb 1200 participants entre corredors i caminants que esgotaren ràpidament les places. “Qui ho coneix repeteix”, explica Isaac Díaz, director tècnic de la prova. “I cada any vol vindre més gent a conéixer la zona, de fet les 1200 places d’inscripció s’esgotaren de seguida”.

Corrent vora mar

1200 corredors i caminants que pròxim 7 de febrer disfrutaran de la prova de 21 km 900+ / 12km 500+ que naix del parc forestal Pinosol i en pocs kilòmetres arrba al punt més espectacular. “Al km 6 és quan arribes a la platja i ja veus la mar.  A partir d’ahí i fins el km 12 són sis kilòmetres d’anar bordejant la mar, passant pels diversos miradors, i el castell de la Granadella.És la zona més bonica amb eixa combinació de platja, costa i muntanya, però també la zona més tècnica i la més perillosa”.

granadella perfil

I la zona on esmarca la diferència entre les corredors que volen disfrutar dels parajes i arriben a fer alguna paradeta per a retendré en la retina les imatges, i els corredors que busquen una bona classificació a la meta. I enguany entre els 1200 hi ha també una bona nòmina de corredors destacats entre els que busquen la victòria individual o en la modalitat per equips…

Granadella Trail escalfa motors


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Mar de favorits | SLA - […] El Trail de la Mar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »