Barxeta, segons el campió

Els consells de Juan Martínez, guanyador de la passada edició del Trail La Mallà Serralades de Barxeta

Diumenge 17 de gener arriba a la cinquena edició amb més de 1400 participants

LUCKY DESAFIO CALAR copia

 

«És un Trail molt ràpid, però hi ha que regular i no buidar-se per a poder donar-ho tot als km finals que tornen a ser molt ràpids». Eixa és la clau per a poder aconseguir la victòria al Trail La Mallà Serralades de Barxeta, segons ens relata Juan Martínez (Like Sport Lurbel) guanyador de la passada edició.

Una Mitja Marató de Muntanya de 21 km 957+ que pròxim diumenge 17 de gener arriba a la seua cinquena edició, i reunirà vora 1400 participants entre els corredors i caminants. Uns amb la voluntat de disfrutar de la serra i de la Mallà, altres amb les ganes d’exprimir-se un poc més en una de les primeres proves de 2016.

Arribar en forma

«Per a poder arribar en condicions hi ha que haver fet una bon mes de desembre de preparació, haver entrnat fort i entrar en gener amb un puntet de forma, i no haver-se passat amb els dinars en Nadal» explica Juan Martínez, el corredor d’Ontinyent que va vèncer a l’edició de 2015 per davant de Pep Fornes i Emili Sellés.

trail la malla guanyadorsEixir endavant

Quant al recorregut és un Trail ràpid com demostra el temps que feren en meta, poc més d’hora i mitja. Amb zones corredores però també amb pujades fortes com ara la doble ascensió a La Mallà, el XIm o la pujada de la Senda de l’Escaló. «Es important eixir davant i arribar al primer tram de pujada en un dels grups capdavanters.Però també hem de saber regular i arribar a l’equador de la prova sense haver-nos buidat» adverteix el corredor d’Ontinyent.

Reservar per al final

Com a bon Trail, la Mallà Serralades de Barxeta compta també amb una zona de baixades tècniques, després del Xim amb unes vistes espectaculars de la Safor, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i la Ribera. «Després de la baixada tècnica, i mentre t’acostes de nou a Barxeta, l’única cosa que puc recomanar és tirar molt fort i donar-ho tot als km finals que són molt ràpids».

La teoría està clara, ara falta la pràctica. I vore com responen les forces, els pulmons i les cames. El premi, la satisfacció d’arribar a meta, disfrutar delsparatges de Barxeta i del gran ambient en línea de meta.


 

Més dades

Barxeta, a Tot Pulmó

El secret del rei de Gener

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »