Segària, Gegant de Pedra, un Trail fet conferència

Divendres 15 de gener xarrada a la Casa de la Cultura d’Ondara

SEGARIA 03

 

«Segària Ruta Gegant de Pedra» és el títol de la xerrada que este divendres 15 de gener té lloc a la Casa de la Cultura d’Ondara, una xerrada que organitza el Club d’Atletisme d’esta localitat de La Marina, club que organitza la prova de Trail amb el mateix nom que tindrà lloc pròxim 21 de febrer.

La Serra de Segària serà objecte de reflexió per part de diverses persones amb coneiximent i experiència d’esta serra, que conforma les últimes estribacions de les serralades Bètiques que, amb els seus 506 metres de cota màxima, és punt habitual dels practicants del senderisme i del Trail amb els seus dos senders oficials, el PR-CV-415 Serra de la Segària (12,7 km) i el SL-CV-109 La Segària de Benimeli (6,3 km)

Els ponents

Pep Giner (Club Atletisme d’Ondara), Jordi Romà (Centre Excursionista d’Ondara), Ferran Miralles (Agent Mediambiental) i Fernando Sendra (Gerent de Tururac i expert en muntanya) seran els encarregats de impartir i compartir la xarrada amb tots aquells que a partir de les 20:00 h vullguen acostar-se a la Casa de la Cultura d’Ondara.

El Trail

La VII edición del Trail Gegant de Pedra reunirá pròxim 21 de febrer un bon grapat de corredors i caminants que prendan part a la prova de Trail de 19,2 km 1150+ o 14’9 km 650+ en el cas dels caminants, en una prova que tindrà eixida des del Parc Municipal Serra de Segària.

Més dades:


sla 7 portada

La VII edició del Gegant de Pedra és una de les proves protagonistes del número 7 de la revista Sense límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El trail més Gegant | SLA - […] Segària, Gegant de Pedra, un Trail fet conferència […]
  2. Encara més Gegant a Ondara | SLA - […] Segària, Gegant de Pedra, un Trail fet conferència […]
  3. Les jornades del Gegant de Pedra | SLA - […] Segària, Gegant de Pedra, un Trail fet conferència […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »