Almenara busca els primers campions

El V Duatló Vila d’Almenara, campionat Autonòmic de Duatló per Equips

cartelA la primera ja va en serio. Primera prova oficial del calendari de Triatló i Duatló de 2016, i primera competició en que entra en joc un títol. Diumenge arriba el V Duatló Vila d’Almenara que acull el Campionat Autonòmic de Duatlón per equips, que organiza el Club Almenara Triatló.

90 equips, 460 duatletes

En total seran 90 equips de entre 4 i 6 components els que lluitaran per fer-se amb el primer títol autonòmic. Hauran de ser els més ràpids en completar el recorregut composat per un segmento inicial de 5 km de carrera a peu, 22 km de bicicleta en un circuit de 11 km a dos voltes, i una part final de nou a peu de 2,5 km.

La coordinació

La lluita es tant contra el crono i els rivals, com contra la necessària coordinació que ha d’haver entre els membres dels equips, ja que està permés el drafting entre els integrants del mateix equips al segment de bicicleta, i en meta computarà el temps del 4 integrant.

Equips de les 3 províncies

Entre els equips participants, representants destacats de les 3 províncies com ara els equips CT Laboratorios Sys, Avant Montcada, Morverdre Tritló, Club Triatló Basiliscus, , Tridimonis, TrilaVall, CT Ribarroja, CT Anfibios Almassora, Trivus, CT Alto Palancia, Tricanet de Berenguer, CEA Bétera, UPV Triatló,

La prova tindrà lloc diumenge 17 de gener a les 10:00 h al carrer Instituto d’Almenra, a una prova que a més de ser Autonòmic de Duatló per equips, és també puntuable per al Circuit de Duatlons de Castelló.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »