Almenara enceta l’any de taronja

CT Laboratorio Sys guanya el Campionat Autonòmic de Duatló per equips

 

almenara xiques

 

La temporada 2016 de Duatlón comença de taronja. Del taronja del CT Laboratorio Sys que va imposar-se tant en homes com en dones al Campionat Autonòmic de Duatló per equips que este diumenge va tindre lloc al V Duatló Vila d’Almenara, en el que suposa un molt bon inici d’any per al club de Triatló patrocinat pels Laboratorio Sys que enguany celebrem el seu 25 aniversari.

La baixa temperatura va ser la nota principal en la primera competició de l’any de la Federació de Triatló que va reunir 90 equips amb hora 450 duatletes que feren front als tres segments, 5 km inicial de carrera a peu, 22 km de bicicleta i altera 2,5 de carrera a peu finals.

Remuntada en homes

almenara 2En homes l’equip de Duurs Castelló (Victor Bernad, Saul Royo, Mario Salvador, Ernesto Arlandes i Víctor Martínez), van marcar el millor temps en el primer segment de carrera a peu, només 1 segon per davant del Bicis Ortiz-Felt  (Vicente Calvo, Ernesto Diago, Juan Vicente Benitezm Rafael Montes, Javier Requena i Rafa Zapata), amb el Laboratorio Sys, el Tricanet i el CDM Avant Montcada a uns 20 segons.

Seria en el segment de bicicleta on l’equip de Laboratorio Sys (Celestino Fernández, Mariano Fernández, Sergio Juan, Juan Fco Català, Domingo Muñoz i Roger Lucia) va imposar la seua coordinació per acabar les 22 km liderant la prova, i anar ampliant distàncies en el segment final de 2,5 km de carrera a peu fins entrar en meta primers amb un temps de 01:00:11, mentre Bicis Ortiz-Felt i Duurs Castelló anaven intercalant posicions fins arribar a meta amb el mateix temps 01:00:40, amb el CDM Avant Montcada en quarta posició i el Tri Canet de Berenguer en cinquena posició.

Des de l’inici en dones

En categoria femenina, també el taronja va ser el color predominant, en este cas des del primer moment en què es va donar inicia a la prova. L’equip femení del Laboratorio Sys (Miriam Muñoz, Vanessa Iglesias, Sandra Muñoz, María Jesús Sánchez, Cristina Roselló) va marcar el millor temps des del primer segmento, i aconseguia la victòria amb una còmoda distància el meta respecte del CEA Bétera (Aida Bellver, Patricia Boix, Alida Ballester, Noelia Juan, Cristina Roldán, Angela Llorca) i del Bicis Ortiz-Felt (Laia Escobedo, Lorena María Gil, Eva María Gimeno, Jessica Palao, Ines Tirado), que va arrebatar la plaça per apenes 10 segons al Morverdre Triatlón.

 


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Autonòmic de Duatló per equips | SLA - […] Almenara enceta l’any de taronja […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »