Cult Bikes presenta armes

Presentació oficial de l’equip valencià liderat per Iván Díaz i Elena Lloret

Cult Bikes grupo_calle

Amb la voluntat de continuar creixient, i de continuar incrementant el seu currículum. Eixe currículum que en només 5 anys ha convertit a Cult Bikes en un dels equips de BTT més potents de la Comunitat Valenciana i d’Espanya. Així es va presentar passat diumenge a l’hotel Illunion de València la nova temporada per al Team Cult Bikes.

Quasi un centenar

ult bikes 2Cult Bikes comptarà en este 2016 amb 95 integrants, amb alguns dels bikers més destacats de la Comunitat Valenciana, com ara el ciclista de Vinarós Iván Díaz o Alex Moya, i en categoria femenina Paola Zahonero, Ana Aranda Cañigueral o la ciclista de la Vilajoiosa Elena Lloret, autèntica revelació la passada temporada, que entre d’altres el reconeiximent a la biker més destacada de 2015 a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura passat 21 de desembre.

Els objectius

Els objectius del club per a este 2016 passa per estar presenten a totes les marxes de València (Circuito Serranía BTT i Circuit MT València), i als pòdiums del Open XC de la Comunitat Valenciana en les diverses categories, a més de aconseguir de nou títols autonòmics en la modalitat XC, Ciclocross o Maratón.

AMBIT INTERNACIONAL

Ja fa uns anys que les fronteres de la Comunitat Valenciana se li quedaren xicotetes a Iván Díaz, després d’conseguir tres anys consecutius els títols autonòmics en la modalitat de rally i maratón. El pòdium de l’Open d’Espanya XC li espera en este 2016 on participarà també en algunes proves de la Copa del Món, este ciclista de Vinarós que viu amb passió la BTT com ens va desvetlar al vídeo de presentació del projecte Sense Límits Aventura.

També provarà la Copa del Món la ciclista de la Vila Joiosa Elena Lloret després que al 2015 aconseguirà els títols a l’Open d’Espanya i al Campionat d’Espanya, convertint-se en només 21 anys en una de les grans revelacions de la temporada i en una de les grans esperances de les dos rodes a la Comunitat Valenciana.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Costa Blanca a pedals | SLA - […] Cult Bikes presenta armes […]
  2. #PremisSLA 2016: Club d’Aventura més destacat | SLA - […] Cult Bikes presenta armes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »