Una cita amb la neu

Les estacions d’esquí de Terol dupliquen el seu domini esquiable amb l’arribada del fred

VADELINARES

 

Ha costat però ja està ací. El fred dels últims dies, acompanyat d’algunes precipitacions de neu han despertat l’ànim i les ganes de tots aquells que estaven esperant l’hivern amb els esquis a l’armari -o amb els crampons o els piolets, tan si val-.

El fred ha arribat i  amb el fred i les precipitacions la possibilitat de disfrutar de la neu en les estacions del Pirineu o en aquelles que tenim més prop, com puguen ser Aramón Valdelinares o Aramón Javalambre.

Doblant el domini

Fins ara, havien estat funcionant amb un mínims de neu però la previssió és que per este cap de setmana Javalambre puga presentar 9 km esquiables, i Valdelinares 10 km, amb els telecadires funcionant al 100% i neu pols de qualitat excelent, segons indiquen fonts d’Aramón.

Gràcies a la neu caiguda passat cap de setmana i el fred que permet l’actuació dels canons, les estacions tenen uns espesors d’entre 35 i 40 cm a Javalambre i vora 70 cm a Valdelinares.

Per a esta temporada 2015/16 estigau pendents de Sense Límits Aventura i les seues xarxes socials per a poder optar als concursos que estem preparant per a vosaltres, perquè pugau disfrutar i conìexer les novetats que presenten en este 2016 Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares, com la nova zona Skity per als més menuts en Valdelinares, mòduls al snowpark, a més d’una necessària reforma al lloguer de material. A Javalambres s’ha obert una nova pista verda, un Skity Park i un nou restaurant.


Foto: Comunicación Aramón

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »