Un ‘lunàtic’ del Trail

José Antonio Luna (Marathon Crevillent) rep el premi com a guanyador del Circuito Trail Valencia

12575873_10207224481723111_1316697954_n

 

Quasi sense voler. Sense haver-ho previst. No per casualitat que darrere de cada victòria hi ha sempre molt d’esforç i molt de sacrifici. Però José Antonio Luna (Marathon Crevillent) no tenia previst guanyar la passada edició del Circuito Trail València. I ho va fer, rebent fa uns dies el premi que li acredita com el campió de 2015.

Ple de 5 victòries

«Vaig fer el mínim de les proves necessàries, cinc de les nou que hi havia. Va eixir tot bé i això que tot va començar per casualitat. La primera va ser a Xeresa, vaig anar en pensament d fer un bon antrenament i al final vaig guanyar» recorda per a Sense Límits Aventura José Antonio Luna, en una primera prova que va vèncer per davant de Javier Soriano i de Juanjo de los Angeles.

«Després vaig anar a Quesa, una prova molt ràpida on també anava pensant en fer-la com a entrenament i també vaig guanyar» explica el corredor de Castalla. «No tenia pensar fer mes però em va convèncer Simon Rama d’anar a Vallada, i també la vaig guanyar. Va ser en eixe moment en què amb el meu entrenador plantetjarem anar també a Chera i Navarrés i completar el circuit». A estes dos proves també va aconseguir la victòria.

El Premi

12606704_10207224480203073_1241987909_nPassat divendres José Antonio Luna -va rebre el premi de campió a la Gala del Circuito Trail Valencia, el premi a una trajectòria en el món del Trail que va comenar ara fa 4 anys després de molt anys vinculat a la muntanya.

«El Trail m’aporta una manera única i especial de recòrrer les muntanyes. Les sendes, les crestes, les valls i les cims, aportant grans experiències amb bones amistats» explica Luna al seu facebook.

Al 2016 José Antonio Luna no podrá defensar el seu títol al Circuito Trail València ja que no té previst participar. «Han canviat el format i no puc anar» explica.

Tindrà, en tot cas, altres reptes, perquè el Trail és com un verí que una vegada pica, ja no pots deixar-ho.

Un Circuit reduit

Per a 2016 el Circuito Trail València presentarà una versió reduida respecte d’altres edicions. Seran 5 proves les que integraran el circuit que varia per tan el seu forma i el seu calendari.

La cinquena edicin del CTV començarà el 7 de febrer amb el Trail Xeresa-Mondúber, (21,40 km y 1.260 +). La segona cita serà a Chera el 6 de març (22 km y 900 +). La següent localitat en visitar serà Cortes de Pallàs el 8 de maig 22,5 km y 890 + i la quarta i última carrera serà a Gestalgar, 20 km y 1.000 +.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians a Zegama | SLA - […] a disfrutar i viure l’ambient. En homes també altres grans corredors com ara els alacantins José Antonio Luna i…
  2. Les “guerreres” defensen títol | SLA - […] de Javi Soriano, Salva Marco i Juanan Ruiz que acompanyaran Sebas Sánchez, Emili Sellés, José Antonio Luna, Iván Sánchez…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »