Rescatat un escalador a Chulilla

El grup de rescat de Bombers de València hagué de traslladar el jove en helicòpter

chulilla

 

Una caiguda d’un home quan estava praticant escalada a Chulilla va obligar a que intervinguera el grup de rescat del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de València este dijous 21 de gener.

L’escalador va patir lesions als turmells fet que va a obligar a fer servir l’helicòpter per a poder traslladar-ho a l’Hospital la Fe de València. En un primer moment es va accedir a la zona de l’accidentat per via terrestre i es va immovilitzar al ferit colocant-ho en una llitera per a que després poguera ser enlairat per l’helicòpter i ser traslladat a l’hospital com es pot apreciar en el vídeo.

Chulilla és una de les zones d’escalada més visitades de la província de València. Este cap de setmana s’espera l’afluència d’un gran nombre d’escaladors aprofitant també aprofitant el cap de setmana llarg per a València capital amb la festivitat de San Vicente Martir i aprofitant el bon oratge i la bona temperatura en les hores centrals del día, que fa que s’acosten a les nostres terres aficionats a l’escalada d’altres punts de la península o d’altres països d’Europa.


Foto i vídeo: @BombersValencia

Rescat d’un escalador a Bèrnia

Triple rescat a la Marina

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatada una senderista a Alfondeguilla | SLA - […] Rescatat un escalador a Chulilla […]
  2. Ferits dos escaladors a Sax i Calp | SLA - […] Rescatat un escalador a Chulilla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »