Cap de setmana negre al ciclisme valencià

Troben mort l’home de 47 anys desaparegut a Castelló

Mor un ciclista a Petrer, i altres 6 són atropellats a Benigembla

bombersUn infortuni. Els bombers de Castelló localitzaren ahir sense vida el cos del ciclista que estava desaparegut des de dijous, quan la seua família havia alertat després d’haver marxat des d’Almassora amb la seua bicicleta de muntanya cap a Borriol i no haver tornat.

En rebre l’avís es mobilitzaren tres unitats del Consell Provincial de Bombers de Castelló i també la policia local de Borriol i agents de la Guàrdia Civil, que regiraren la zona compresa entre la Masia Gaeta i Borriol.

Finalment ahir al migdia es va trobar el cos sense vida del ciclista de 47 anys al llit del riu sec a l’Urbanització de Masia Gaeta, encara en termini minicipal de Castelló. Segons indica www.ciclo21.com, l’home podria haver caigut des d’un estret pont d’uns 15 metres d’altura que creua la zona i del que ixen diverses rutes de muntanya, on sembla que s’havia traslladat este ciclista de la Pobla de Vallbona.

Mor un ciclista a Petrer

ciclista-muerto-petrerD’altra banda, un ciclista de carretera de 63 anys va perdre la vida divendres de matí cuan circulava per la carretera CV 835 entre Elda i Petrer.

Segons el testimoni d’un conductor present que arreplega el Diario Información, el ciclista que avanza a soles, va caure de sobte sense cap motiu aparent, amb el que es presumir que es tracta d’un ataca al cor fulminant.

El SAMU que es va traslladar al bloc dels fets no va poder reanimar el ciclista.

Accident múltiple a Benigembla

ciclistasPer últim, este dissabte s’ha produit un accident múltiple a Benigembla, a la província d’Alacant on 6 corredors de l’equip professional Giant han sigut arrollats per un vehicle.

El cotxe, conduit per una ciutadana anglesa, ha invadit el carril contrari i ha impactat amb el grup de ciclistes. Segons ha informat el 112, un dels ferits està greu i ha sigut traslladat a l’Hospital de San Juan d’Alacant, mentre que la resta ha estat traslladat a l’Hospital de Dènia.


Fotos: @SIAB_Castellon / Diario Informacón

Hallan muerto a un ciclista que desapareció ayer en Castellón

Doctor Cavadas: “Degenkolb podrá competir en tres meses”

 

http://www.diarioinformacion.com/elda/2016/01/22/fallece-ciclista-petrer-muerte-subita/1719196.html

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatada una senderista a Alfondeguilla | SLA - […] Cap de setmana negre al ciclisme valencià […]
  2. Rescat aeri d’una senderista a Alfondeguilla | SLA - […] Cap de setmana negre al ciclisme valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »