Accidentat un muntanyer valencià a Osca

El jove de 20 anys va patir una caiguda mentre estava al Puntal de Secús, al Valle de Hecho

_img5053_03d396f7Un jove de 20 anys de la ciutat de València hagué de ser rescatat ahir dissabte 23 de gener per la Guàrdia Civil a Osca quan estava practicant muntanya al Valle de Hecho, a la provincia d’Osca (Aragó).

Caiguda i ferides

El jove que respon a les inicials de R.P.S va patir una caiguda quan estava a una paret del Puntal de Secús i ha patit diversos traumatisme en el braç, turmell i el muscle, a més de fer-se una ferida oberta en el rostre, segons informen el diari Heraldo i Levante-EMV, arreplegant dades de l’Oficina Periférica de Comunicació de la Guardia Civil a Osca.

El rescat va concloure al voltant de les 16:00 de la vesprada de dissabte i poc després el jove era traslladat en helicòpter a l’Hospital de Jaca. Al rescat van participar d’efectius de la Secció de Rescat e Intervenció de Muntanya de la Guàrdia Civil de Jaca, una unitat aèrea d’Osca i un metge del 061.


 

Més dades:

Foto: Heraldo

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »