Pòdium de luxe a Chella

Victòria de Sánchez Cebrián per davant de Javi Soriano i Juan Martínez

la foto 2-2

 

Fent honor al seu malnom i a la seua llegenda. Miguel Angel Sánchez Cebrián, el señor del Trail, va estrenar este diumenge el seu palmarés en la temporada 2016, donant lluentor i donant prestigi a la primera edició del I Trail el Salto de Chella que va comptar amb un pòdium de luxe amb Javi Soriano i Juan Martínez en segona i tercera posició.

la foto-4Sánchez Cebrián va confirmar que superats ja els 40 anys continua en el gran esta de forma en que al 2015 va tornar a la competició, després d’un temps allunyat de la muntanya fins que va trobar l’origen de la seua baixa forma com conta a l’entrevista principal de la Revista nº 7 de Sense Límits Aventura.

Un trencacames continuat

El corredor de Petrer va ser el més ràpid en completar els 15 km 600+ d’esta primera edició del Trail El Salto de Chella. «Ha sigut un trencacames continuat» explica Sánchez Cebrián, confirmant les advertències que ja ens donaven els dies previs des de l’organització de la prova.

«Als primers 4 km pujant i baixant rampes curtes com a parets, que fins i tot ens han clavat per un circuit de motocross, i la resta zones molt tècniques. I de regal d’entrada al poble un par de pujades per escales».

Un final emotiu

Unes escales que van ser la sorpresa final abans de l’arribada a meta on Sánchez Cebrián, amb l’avantatge suficient va poder saborejar l’entrada en companyia de la seua filla Naia marcant un temps de 01:16:38.

Per darrere, Javi Soriano (Like Sport Lurbel) aconseguia la segona plaça per davant del seu company de club Juan Martínez, mostrant de nou el seu potencial i que en este 2016 els dos corredors, el de la Font de la Figuera i el d’Ontineynt van a donar molta guerra.

Un inici esperançador

Este pòdium de luxe és la cloenda perfecta per a la primera edición del Trail el Salto de Chella que entre corredors i caminante va reunir ahir més de 500 corredors a esta xicoteta localitat de la Canal de Navarrés. Des de l’organització que encapsula l’Associació Trail el Salto de Chella es fea una valoració molt satisfactòria de com hacia transcorregut total la prova. Una prova que s’estrenava ahir al calendari. I que ha vingu per a quedar-se.


 

  • Fotos: Mychip
  • Més dades:

El señor del Trail

Veterans amb molta guerra

Chella, un Salto de Trail

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Salto de Chella t’espera al gener | SLA - […] Pòdium de luxe a Chella […]
  2. Salto de Chella, amb més aigua que mai | SLA - […] Pòdium de luxe a Chella […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »