Rescat aeri d’una senderista a Alfondeguilla

Una dona va patir una lesió al peu que va obligar a intervindre al SIAB de Castelló

SIAB CastellóEls Bombers de Castelló hagueren d’intervindre este diumenge per a rescatar una dona que va patir una caiguda quan practicavasenderisme a la zona de la ruta de l’Arquer a Alfondeguilla. En la caiguda la dona es va fer una ferida al peu que li impedia continuar caminant.

En helicòpter

Una vegada rebut l’avís, es va procedir a mobilitzar els servicis del CPBC amb la mobilització d’una unitat del Parc de la Plana Baixa i també de la Unitat de Rescat de Muntanya que ràpidament localitzaren a la dona a una zona de dificil accés.

Això va motiviar que haguera de mobilitzar-se un helicopter de la Generalitat Valenciana per a poder traure a la dona de la zona, i que fora evacuada a la Vall d’Uixó des d’on va ser traslladada a l’hospital.

Altra senderista a Almenara

A més, dissabte també va ser rescatada perls bombers de la Plana Baixa altra dona que es va lesionar quan tractava de pujar al castell d’Almenara.

Activitat intensa

Amb estos rescats es completa un cap de setmana amb molta activitats dels diversos efectius de rescats de la Comunitat Valenciana, amb actuacions vinculades amb senderistes, ciclistes, escaladors i muntanyes a localitats com Alfondeguilla, Almenara, Borriol, Chulilla, Benigembla i Petrer, i fins i tot un muntanyer valencià rescatat també al Pirineu aragonés a Osca.


 

Foto: @ SIAB_Castellon 

Més dades:

Rescatat un escalador a Chulilla

Cap de setmana negre al ciclisme valencià

Accidentat un muntanyer valencià a Osca

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ferits dos escaladors a Sax i Calp | SLA - […] Rescat aeri d’una senderista a Alfondeguilla […]
  2. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescat aeri d’una senderista a Alfondeguilla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »