Vídeo: III Corremón Trail, Sot de Chera

Vídeo oficial del III Corremón Trail, a Sot de Chera

Un gran vídeo per a una gran prova. La sensibilitat de la muntanya i la sensibilitat del Trail. De les cares, dels gestos, dels detalls, de la il.lusió, de l’energia i el companyerisme. “Imposible dir que no” reconeixia Luis Alberto Hernando, tot un campió a nivell internacional que volgué estar present i repetir victòria a la Corremón Trail.

corremon trail

Related posts:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Corremón arriba a Castelló | SLA - […] Vídeo: III Corremón Trail, Sot de Chera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »