Una carrera Gegant

Ondara acull pròxim 21 de febrer la VII edició del Gegant de Pedra a la serra de Segària

SEGARIA 03

Al cor de La Marina Alta, Ondara acollirà pròxim 21 de febrer una nova edició del Trail Gegant de Pedra, al voltant de la Serra de Segària. Mar i muntanya. A una prova que constarà d’un Trail de 19,2 km 1200+ i una marxa senderista de 14 km 700+, que concentraran vora 800 participants. 

Cinc proves en una

El Gegant de Pedra és una prova especialment ràpida en el tram inicial. Els 5 primers km són molt còmodes, un escenari idoni per aquells atletes que isquen a per totes. Passat este punt, comença la primera pujada: un quilòmetres amb 260+ per a marcar les primeres diferències. Després de la primera dificultat, els corredors baixaran fins a Benimeli, on es troba el primer avituallament al km 7,5. Un xicotet descans abans de la traca.

A partir d’eixe punt la prova s’endureix. Una ascensió de 2,5 km amb 360+ fins arribar a les antenes de Segària, el punt més elevat de la prova amb els seus 390 metres.

Arriba el Mur

Des de les antenes s’inicia una baixada molt tècnica, on en un quilòmetres es baixen vora 280 metres, abans d’arribar a un terreny plànol que prepara les cames per al tram més decissiu de la prova: la pujada a la Cova Bolumini o el Mur on…

Si vols llegir el reportatge sencer del VII GEGANT DE PEDRA la trobes al NUMERO 7 de la REVISTA SENSE LIMITS AVENTURA. Consulta ací continguts, punts de venda i suscripcions

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El trail més Gegant | SLA - […] Una carrera Gegant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »