Costa Blanca a pedals

En marxa la II Costa Blanca Bikes Race, amb la presència de Iván Díaz, Xavi Borràs i Adelino Moll

costa balnca ok

 

*****************actualització 17:00 h********

La primera etapa queda invalidada per problemas amb la senyalització després d’una sèrie d’actes vandàlics. Llig ací el comunicat de l’organització

*******************************************

A pedals, i recorreguent alguns dels indrets més destacats de la costa de la Comunitat Valenciana. La II Costa Blanca Bike Race es posa en marxa este dijous 28 de gener amb vora 250 participants que al llarg de 4 dies hauran d’afrontar 4 etapes amb 173 km 6000+, entre d’ells alguns dels millors bikers de la Comunitat Valenciana com ara Iván Diaz, Xavi Boràs o Adelino Moll.

173 km 6000+

El recorregut consta de 3 etapes en línea, en el cor de la Marina Baixa i una etapa final de cronoescalada a Alfaç del Pí. L’etapa inicial és una etapa Marató, amb 45 km 1421+ amb eixida a Benidorm i arribada a La Nucía. La segona etapa tindrà eixida i arribada Finestrat, també amb distància maratón 43 km 1410+. Per al tercer dia queda l’etapa reina amb 78 km i 2776 atravessant la serra de Polop i diumenge la prova final amb la cronoescalada a l’Alfaç del Pi amb 525+ en 7 km.

En equips

La prova es realitza amb la dificultat afegida de fer-ho en equips de dos, amb el que suposa de la necessitat de coordinar forces per a rodar en un marge màxim de 2 minuts de diferència per a evitar la penalització.

ivan diazDiaz, Borràs i Moll…

Entre els 250 participants, hi ha representació de tots els punts d’Espanya i també a nivell internacional ja que la prova és puntuable UCI per als JJOO de Rio de pròxim estiu. El gran favorit es Sergio Mantecón.

Entre els participants destaca la presència d’alguns dels millors bikers de la Comunitat Valenciana, com ara el ciclista de Vinarós Iván Díaz  que amb César Belenguer forma l’equip Cult Bikes Engobe, els germans Adelino Moll i Salvador Moll (Portal de la Marina Xabia’s Bike) o Xavi Borràs que amb Pau Salvà forma l’equip The Bike Run Kroos Bikes, tractant de reeditar el top 10 aconseguit l’any passat.

A més també tractaran de fer un bon paper altres equips com ara el Cult Bikes Automoviles Gomis de Vicente Pla i Alex Moyà que ve de guanyar passat cap de setmana la Marxa MTB a Marines.

La prova es pot seguir en viu a través de la web de www.mychip.com 

Més dades:

“Lo mío es llenarme la cara de barro”

Cult Bikes presenta armes

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »