Perduts a la Costa Blanca

Furten la senyalització i queda invalidada la classificació de la primera etapa

12524075_930472280377008_4559464659523935176_n

 

Amb contratemps. Així ha començat la II Costa Blanca Bike Race que este dijous 28 de gener vivia la seua primera etapa entre Benidorm i La Nucía. 45 km 1421+ que s’han vist invalidats de la cara a la clasificació segons han dictaminat els jutges després que una bona part dels participants s’hagen perdut perquè s’ha extraviat la senyalitica de la ruta.

Segons indicava l’organització a un comunicat, havien verificat el recorregut fins a una hora abans d’encetar la prova, però alguns desconeguts han acabat furtant les senyals i provocant les perdues massives dels participants.

COMUNICADO COSTA BLANCA BIKE RACE:
Aun habiendo enviado 4 motos de verificación del recorrido de la etapa de hoy hasta una hora antes de la salida, se han producido actos vandálicos en los que se han cambiado y robado señalización.
Debido a este motivo muchos de los participantes se han perdido en varios puntos a partir del kilómetro 33.

Por todo ello, los jueces UCI e nacionales han decidido que el tiempo oficial de la etapa de hoy sea el mismo para todos los participantes. Asimismo, el podio se ha elaborado a partir del orden de paso por el kilómetro 33.

Aunque la organización es ajena a todo lo sucedido, pedimos disculpas y os agradecemos la comprensión que estáis teniendo.

Diaz, Moll i Borràs

Entre els 250 participants d’esta II Costa Blanca Bike Race -173 km 6000+ en 4 etapes- es troben alguns dels millors bikers de la Comunitat Valenciana com ara Iván Diaz, Xavi Borràs o Adelino Moll, que expresava al seu compter de twitter la seua indignació

ade moll

 

El ciclista de Vinarós Iván Díaz  que amb César Belenguer forma l’equip Cult Bikes Engobe, els germans Adelino Moll i Salvador Moll (Portal de la Marina Xabia’s Bike) o Xavi Borràs que amb Pau Salvà forma l’equip The Bike Run Kroos Bikes, tractant de reeditar el top 10 aconseguit l’any passat.

A més també tractaran de fer un bon paper altres equips com ara el Cult Bikes Automoviles Gomis de Vicente Pla i Alex Moyà que ve de guanyar passat cap de setmana la Marxa MTB a Marines.

La prova, puntuable UCI, es reprendrà demà amb la segona etapa. 43 km 1410+ amb eixida i arribada a Finestrat.


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Costa Blanca a pedals | SLA - […] La primera etapa queda invalidada per problemas amb la senyalització després d’una sèrie d’actes vandàlics. Llig ací el comunicat…
  2. Valencians a la CBBR | SLA - […] Perduts a la Costa Blanca […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »