Gomar estrena temporada ITU a Mèxic

El triatleta de Gandia participa diumenge al Campionat Iberoamericà de Triatló

gomar

Buscant punts de la ITU. Comença temporada internacional per al triatleta de Gandia Jesús Gomar (Universitat d’Alacant) que este pròxim diumenge 31 de tener disputar el Campionat Iberoamericà de Triatló a Mèrida, a la provincia de Yucatán, a Mèxic.

Regularitat

Gomar estarà en la línea d’eixida el proxim diumenge 31 de gener amb ganes d’encentar bé un 2016 on espera oblidar les lesions i la irregularitat de l’any anterior i poder recuperar les sensaciones de la seua millor temporada en 2013, i tractat de millor la seua posició al rànking ITU on al 2015 va acabar el que fa 81 del món, i el quint millor espanyol per darrere de Gómez Noya, Mario Mola, Fernando Alarza i Vicente Hernández.

Circuit

L’eixida serà a les 07:20 hora local (les 14:20 hora espanyola) en una prova que comptarà amb vora 1500 participants. Començarà amb els 1,5 km del segment de natació que es dipsutaran a una única volta a Puerto Progreso. A continuación les 37 km de bicicleta, en un circuit també a una única volta amb molt poco de desnivel en el tramo central, i per tancar els 10 km de carrera a peu, 4 voltes a un circuit de 2,5 km ubicats a l’Avinguda Paseo Montejo.

Jesús Gomar estarà acompanyat per la també espanyola Camila Alonso, i també pel seu entrenador al Universitat d’Alacant Roberto Cejuela, que acudix com a tècnic de la Selecció Espanyola.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gomar debuta amb bon peu a Mèxic | SLA - […] Gomar estrena temporada ITU a Mèxic […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »