Trail del cap de setmana

Vilavella estrena el X Circuit Provincial de Castelló

Proves de Trail també el cap de setmana a Llaurí, Llíber, Alcúdia de Crespins i Almedíjar 

trail1-almedijar

 

Es nota que les cames comencen a estar ja calentes. I amb ganes de kilòmetres. Últim cap de setmana de gener i el calendari de proves de Trail comença a carregar-se amb la celebració de 5 proves este cap de setmana, amb les segones edicions a Llaurí, Alcúdia de Crespins i Llíber, la III del Trail Almedíjar i la XVI edició del la Marxa de Muntanya de san Sebastià a la Vilavella.

La veterana: San Sebastià

vilavellaJa fa 16 any que a Vilavella fan Trail. La Marxa de Muntanya San Sebastià de la Vilavella és una de les proves veteranes en el nostre calendari, i la primera que este pròxim diumenge 31 de gener encenta la X Cirtcuit Provincial de Carreres per Muntanya de Castelló, confirmat enguany per 6 proves: Vilavella, Alfondeguilla, Vall d’Uixó, Onda, Nules i San Joan de Moro.

La Marxa de San Sebastià de la Vilavella reunirà vora 1000 participants entre corredors i caminants, buscant suscessors a Laia Cañes i Jonathan Roglà, guanyadors de la passada edició.

Per davant un recorregut de 19 km 1017+ en un recorregut que ix de la Plaça la Vila, passant per punts com ara el Camí las Cuevas, Senda del «Terrer»,la pista de «l’Aljub», senda de la» Font de Cabres «, Pista del» Puntal «, baixada Senda Puntal, pista fins la» Mallà «,» Barranc Roget «, pista de la mina, Barranc i arribada de nou a la plaça de la Vila.

L’eixida a esta prova que organitza l’Ajuntament en companyia del club a4Pelat serà diumenge a les 09:00 h.

La renovada: Almedíjar

El Trail Almedíjar arriba engunay a la saeta tercera edició amb una renovada imatge i voluntat de continuar creixent, en una prova que d’inici ja té molts punts guanyats: el paratge natural de la Serra d’Espadà on està enclavada esta població, amb la possibilitat de còrrer per alguns dels boscos de sureres més espectaculars de la nostra terra.

Hi haurà dos distàncies 26 km 1300+ per als més valents amb punts de pas com el barranc de l’Aigua Negra, Almanzor i l’ascens al Pic Espadà, i altra prova de 14 km 600+ que no fa cim a Espadà però també travessa zones destacades com el barranc de Folquia.

Grans noms entre els participants com ara David Mundina (Land Team), Javier Zúñiga, Olatx Alvariño (Mis Jueves), RaquelMartínez (Corremón Trail)

I a més… Llaurí, Llíber i Alcúdia de Crespins

El cap de setmana ens deixa a més altres proves que arriben a la seua segona edició i busquen consolidar-se en el calendari. Tractant d’arribar a tots els públics possibles Llíber presenta pròxim diumenge 31 de gener 3 distàncies en la II Castell d’Aixa: doble distància per a corredors 20 km o 12 km i també 12 km per als senderistes que vullguen coneixer millor esta localitat de la Marina Alta.

La Volta a la Muntanya de Llaurí reunirà també este dissabte més de 600 corredors per afrontar les dos distàncies 17 km 1000+ o 8 km  450+ que ajudaran a conéixer l’entorn d’esta població de la Ribera Baixa.

I per últim, l’Sprint Trail a l’Alcúdia de Crespins, 12,5 km 300+, a una prova que és la prèvia del que després serà el Circuito Trail Valencia.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »