Rescat d’altura en Andilla

Un home de 40 any va caure 16 metres quan estava a la Vía Ferrata

andillaAltre cap de setmana amb incidències a la muntanya. Afortunadament sense consecuències de gravetat. Un home de 40 anys hagué de ser rescatat ahir quan estava a la Vía Ferrata al terme municipal d’Andilla, a la província de Valencia.

Fractura a la munyica

L’home estava fent la Via Ferrata este dissabte 30 de gener quan a primera hora de la vesprada va patir una caiguda d’uns 16 metres d’altura (com si fora d’un quart pis), que només va provocar-li una fractura a la munyica, segons informa el diari levante-emv.

Fins a la zona s’han desplaçat efectius del Consorci Provincial de Bombers de València, Brigades de la Generalitat, un SPV (Soporte Vital Básico) i un helicòpter donada la dficultat per accedir a la zona.

 


Foto: @Preven_IIFF_CV

Més dades: http://www.levante-emv.com/sucesos/2016/01/30/herido-caer-16-metros-via/1372915.html

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ferits dos escaladors a Sax i Calp | SLA - […] Rescat d’altura en Andilla […]
  2. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescat d’altura en Andilla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »