Gomar debuta amb bon peu a Mèxic

El triatleta de Gandia acaba el que fa 11 al Campionat Iberoamericà de Triatló a Mèrida

gomar iberoamericanoPrimera prova ITU, i primer resultat bo de la temporada per Jesús Gomar (Universidad Alicante) que este diumenge ha estrenant la seua temporada acaban molt a prop del top 10 el Campionat Iberoamericà de Triatló que va tindre lloc a la localitat de Mèrida, a la província del Yucatán.

El triatleta de Gandia ha acabat en la posició 11, amb un temps de 01:47:10, a pocs segons dels llocs del top 10. La prova composada per un segment inicial de natació 1,5 km a Puerto Progreso, 37 km de bicicleta, en un circuit a una única volta i 10 km de carrera a peu, 4 voltes a un circuit de 2,5 km ubicats a l’Avinguda Paseo Montejo va estar dominada pels triatletes locals David Núñez, David Mendoza Sánchez i Irving Pérez, que va vèncer amb un temps de 01:45:40.


 

Foto: @RobertoCejuela

Més dades:

Gomar estrena temporada ITU a Mèxic

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble Autonòmic a Cullera i Gandia | SLA - […] destaca la presència de grans noms del nostre Triatló com ara el triatleta internacional Jesús Gomar (Universidad de Alicante) que…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »