Una integral per Crevillent

Dissabte arriba una nova edició de la Marcha Integral Serra de Crevillent

crevillent 2

 

La Serra de Crevillent de punta a punta. Paladejant pas a pas, cim a cim, els 45 km 2400+ que la composen. Sense presa, però sense pausa. Eixint a la llum dels frontals, i disfrutant de l’eixida del sol des de la muntanya…

Pròxim dissabte 6 de febrer tindrà lloc la VI Marcha Integral Serra de Crevillent que des de 2011 organitza el Centre Excursionista de Crevillent. L’eixida serà a les 6 de la matinada des de la Rambla del Castellar de Crevillent i per davant 13 hores per a completar els 45 km de recorregut d’esta marxa no competititva qu enguany presenta alguna lleguera variació en els eu recorregut

14 cims

integral13-2La Marxa recorre els 14 cims més emblemàtiques de la Serra de Crevillent com ara La Serra de Maera, El Puntal, La Vella, San Juri, El Picatxo, el Terros, l’Alt del Curro, la Tanca, el Campanar, Lloma Blanca, Lloma Afonguda… el que converteix a esta marxa no competitiva en una marxa de certa dificiultat per a la que cal tindre una mínima preparació física.

De moment són cora 200 els valents que van a participar a esta VI Marcha Integral Serra de Crevillent 2016.

Les inscripciones estan encara obertes a través de www.mychip.es


Mes dades:

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »