Volta ciclista solidària a la Comunitat

Mario Bou torna amb un nou repte a benefici de xiquets amb càncer

Ho farà coincidint amb la celebració de la Volta a la Comunitat

mario

 

L’esportista de Guadassuar Mario Bou ens deixa diverses aventures cada any. Totes, amb un rerefons solidari. En aquesta ocasió, i aprofitant la tornada a les nostres terres de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, durà a terme una ruta paralela, la Volta  Solidària. Seran 5 etapes, entre el 3 i el 7 de febrer, amb l’objectiu de recaptar fons per a Aspanion, l’associació de xiquets amb càncer.

mario1

Més de 600 quilòmetres

Mario, qui va ser reconegut com a esportista d’aventura més combatiu en la Gala #PremisSLA, farà els mateixos quilòmetres i les mateixes etapes que els professionals durant la Volta. Això sí, ho farà de matí, abans que la caravana oficial inunde les carreteres valencianes.

Així, dimecres tindrà lloc el pròleg, de 16 quilòmetres, entre Benicàssim i Orpesa. Dijous recorrerà els 162 quilòmetres entre Castelló i Fredes. Divendres, l’etapa unirà Sagunt i Alzira i dissabte, l’etapa reina, transcorrerà entre Orihuela i el temut Xorret del Catí, a Castalla. Diumenge es posarà punt i final amb 120 quilòmetres amb eixida i aplegada a València. 

Donacions solidàries

Com és habitual en les aventures de Mario, l’objectiu és donar suport a una causa solidària. Els beneficiaris són els xiquets d’ASPANION, associació que lluita contra el càncer infantil. Qualsevol persona pot fer donacions a través d’esta pàgina web i, segons ha explicat Mario, l’objectiu és, almenys, «aconseguir un euro per cada quilòmetre recorregut«.

«Aquesta loteria, aquesta rifa… pots aportar els diners que vulgues, però el ben segur és que el premi tocarà a aquestos xiquets que ho necessiten«. Són les paraules de Mario per encoratjar-nos a col·laborar-hi. És ben fàcil.

Premi SLA 

La inssistència de Mario Bou en el seus reptes va fer que al 2015 fora un dels premiats a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura en la modalitat d’esportista d’aventura més combatiu. Si el 2015 va estar carregat de reptes, el 2016 també promet…


 

Més dades:

Gala #PremisSLA: Els premiats

320 km Non Stop, repte de Mario Bou

Solidaritat de Sol a Sol

Lisboa-València: prova superada

Conquerir València en bicicleta

 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els reis de la ressistència a pedals | Sense Límits Aventura - […] Volta ciclista solidària a la Comunitat […]
  2. Joguets per quilòmetres | Sense Límits Aventura - […] Volta ciclista solidària a la Comunitat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »