Orihuela encetarà la Copa d’Espanya Duatló LD

S’estrena un nou circuit nacional de Duatlons amb Orihuela, Numancia i Benasque

orihuela 90.0 1

 

El duatló està de moda. I la llarga distància també. Res millar que combinar-ho i crear una competició a nivel nacional per aquells que volen testar les seues forces per tota la península. Per això al 2016 entra en escena la Copa d’Espanya de Duatló de Llarga Distància, nou circuit avalat per la Federació Espanyola de Triatló que comptarà amb 3 proves en la modalitat de No Drafting.

Orihuela, l’estrena

El Duatló d’Orihuela 90.0 Vientos del Pueblo serà la prova inicial d’esta nova Copa d’Espanya de Duatló LD. La prova tindrà lloc pròxim 13 de març amb un circuits renovats i una zona d’eixida i meta a un lloc tan emblemàtic com la porta de la Olma, junt al conjunt arquitectònic de Santo Domingo.

Bona part de la carrera a peu inicial tindrà lloc pel casc històric del poble i el palmeral d’Orihuela, el segment de bicicleta transcorrerà per la zona natural de l’embassament de La Pedrera i la Sierra Escalona, amb la pujada al Hurchillo i el conegut Port de Rebate. La prova serà a més Campionat d’Espanya de Duatló LD.

Numància i Benasque

La Copa d’Espanya de Duatló LD s’iniciarà a Orihuela pròxim 13 de març, i tindrà continuitat amb el Duatló LD de Numància proxim 8 de maig i el Duatló Valle de Benasque al setembre, amb l’alicient que el segment de bicicleta comptarà amb les ascensions al Puerto del Solano i al Port de Cerler.


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Banyeres corona a Zapata i Muñoz | SLA - […] Sprint al IV Duatló Ciutat de la Vall d’Uixó i a març arriba de nou la prova de foc…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »