Ultra Ciclisme a la Comunitat Valenciana

Les 24 h Cyclo Circuit del Circuit Ricardo Tormo seran Campionat d’Espanya d’Ultra Ciclisme

24 HCyclo Circuit (1)

 

Buscant el campió d’Espanya d’Ultra Ciclisme. El més fort de tots els nostres. Qui tinga més aguant i més quilòmetres siga capaç de fer en 24 hores pedalejant sense parar.

La segona edició de les 24 h Cyclo Circuit arribaran en 2016 al Circuit Ricardo Tormo de Xest amb l’alicient de ser també Campionat d’Espanya d’Ultra Ciclisme, competició amparada per la recentment creada Associació Espanyola d’Ultra Ciclisme delegació de la Ultra Maraton Cycling Asociation.

El Campionat estarà organitzat pel CD Hemar Vell i tindrà les modalitats de solitari (individual) amb 3 grups d’edat, Duo i per Equips de 4, 6 i 8 integrants, en un Campionat que atorgarà premis als 3 primers en cada categoria i serà puntuable per a la Copa del Món d’Ultra Ciclisme i la Copa d’Espanya d’Ultra Ciclisme.

circuit toribio 3Una bendita locura

La primera edició de les 24 h Cyclo Circuit va reunir passat agost 55 equips i més de 200 aficionats a la bicicleta i a la larga distancia que rodaren durant 24 hores a les instal.lacions del Circuit Ricardo Tormo de Xest.

El guanyador va ser el francés Sebastien Bertholet que va fer 905 km en solitari, per equips el Desafío Titánico amb 973 km van ser els que més distància van recòrrer.


 

Més dades:

Una bendita locura

24 horas más

24 h pedalejant com a motos

Provant les 24h Cyclo Circuit

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rècord del món a pedals | SLA - […] Ultra Ciclisme a la Comunitat Valenciana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »