Banyeres acull l’autonòmic de Duatló

Diumenge es disputa a la Serra de Mariola la prova amb 180 participants

La Serra de Mariola serà aquest cap de setmana l’escenari del Campionat Autonòmic de Duatló de curta distància. Una prova que reunirà els millors representants valencians de la disciplina, que lluitaran pel títol en un dels parcs naturals més emblemàtics del nostre territori. Tot enllestit per a la gran cita de diumenge. La prova està organitzada per A300W.

vista-banyeres

Banyeres, en el cor de la Mariola

55’5 km

La d’enguany serà la cinquena edició d’aquest duatló, en aquesta ocasió com a Campionat Autonòmic. Serà una prova no-drafting que es disputarà, en el primer tram, sobre 9’7 km a peu, desprès 39’1 km de bicicleta, acabant amb altres 6’7 km corrents. En total, 55’5 quilòmetres per dilucidar el títol valencià.

Circuit muntanyenc

salida-banyeres

Participants en l’edició de 2015

El duatló es disputa en l’entorn de la Mariola. La cursa a peu és de muntanya, amb baixades i pujades importants però sense excessiva dificultat tècnica. En el punt més elevat del circuit s’aplega als 867 metres d’altitud.  El 90% del circuit es sobre terra.

Quant a la bicicleta, el circuit estarà tancat al trànsit i destaca especialment una ascensió amb el 20% de desnivell, que els participants hauran de pujar en dos ocasions.

Programa i horaris

Durant el cap de setmana se celebrarà una Fira del Corredor, que tindrà lloc a Villa Rosario.

El lliurament de dorsals serà entre les 8:30 i les 9:30 de diumenge al Poliesportiu Municipal. A partir de les 10:00 començaran les curses.


 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »