Comença la copa valenciana de bulder

Callosa de Segura acull la primera de les proves de l’autonòmic

Hi participaran més de 50 escaladors en les diferents categories

Dissabte a partir de les 10 hores els millors escaladors valencians es reuniran a Callosa de Segura en la prova inicial de la Copa d’Escalada en Bloc de la Comunitat Valenciana. Hi prendran part escaladors des dels 6 anys d’edat de 10 categories diferents.

bulder

Calendari d’activitats

El campionat, organitzat pel Club de Amigos de la Sierra de Callosa en el su XXè aniversari, tindrà lloc en el poliesportiu municipal. Entre les 9 i les 9.45 es formalitzaran les inscripcions i s’obrirà ja la zona d’aïllament. Des de les 10:00 començaran les rondes prèvies que determinaran els classificats per a la final.

bulder2Ja de vesprada, a partir de les 16:00, començaran les finals i al voltant de les 18:00 es lliuraran els trofeus. El campionat es disputa en categories sub 9, 12, 16, 18 i absoluta, tant masculina com femenina.

Modalitat de competició

Els escaladors s’enfrontaran a un bloc amb 4 cares de diferent dificultat. En primer lloc, disposen d’unes dos hores per familiaritzar-se amb el terreny. Una vegada comence la competició, van atorgant-se punts en funció de l’alçada a què apleguen.

La de dissabte serà la primera de les 3 proves de què consta la Copa. La següent cita serà a Elx el 5 de març.

 


  • Fotos: FEMECV

 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »