Agost obri l’Open BTT de la Comunitat Valenciana

Diumenge es dóna el tret d’eixida a este Open format per onze proves

agostPunt d’inici a una temporada larga i apassionat. El IV Open BTT Vila d’Agost a Alacant és el tret d’eixida este diumenge a l’edició de 2016 de lOpen BTT de la Comunitat Valenciana-Trofeu Cult Bikes.

Enguany este circuit autonòmic avalat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana estarà conformat per onze proves, una més que la passada edició, començant este diumenge 7 de febrer a Agost i acabant pròxim 28 de maig a Villar del Arzobispo. A més,

Agost, inici

La prova a Agost trindrà lloc este diumenge 7 de febrer. A partir de les 09:00 h del matí anirà donant-se eixida a les diverses categories(Master, Escoles, Cadets i Elite/Sub23) de manera que hi haurà una matinal plena de ciclisme.

agost recorregutLa cursa està organitzada pel Club Ciclista Agost, amb eixida i arribada al Colegi Públi la Rambla, a un circuit que transcorre per mig del Barranc Blanc, a la marge est d’esta localitat de l’Alacantí.

Guanyadors de l’any passat

Adelino Moll (Portal de la Marina Xabia’s Bike) en categoria Elite sub’23 i Elena Lloret (Cult Bikes-Engobe) en fèmines van ser els guanyadors de la passda edició de l’Open al 2015. Moll va vencer en sumar 369 punts, els mateixos que Victor Sellés (La Vilajoiosa), bikersperò Moll va guanyar en tindre 3 victòries per cap de Sellés. Tercer i quart van ser Xavi Rebollar i Iván Díaz de Cult Bikes Engobe.

Per la seua banda Elena Lloret va vèncer amb 442 punts, per davant d’Alicia Margalejo (Portal de la Marina Xabia’s Bike) amb 407 i Paola Zahonero (Cult Bikes Engobe) amb 384.

Elena Lloret, a més, va ser protagonista a la passada edició de la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura on Elena Lloret va arreplegar el premi com a biker més destacada de 2015, a uns premis on Adelino Moll, Alicia Margalejo i Paola Zahonero també estigueren nominats.


 

Més dades:

Calendari Open BTT Comunitat Valenciana

Pedalades de molt de nivell

Gala #PremisSLA: una Aventura Sense Límits

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »