Granadella lidera el cap de semana Trail

Entre dissabte i diumenge es disputen 7 curses de muntanya

Des de Xeresa a Cabanes, cap de setmana farcit d’activitat

L’agenda Trail del cap de setmana ve ben carregada. 7 trails diferentes de nord a sud del territori amb la cursa de Xàbia com a gran protagonista. Cabanes, Crevillent, Albalat dels Tarongers, Monòver, Llombai i Xeresa completen el calendari. Hi ha on triar.

fCHrAcFqOrb2t1Eon92ZBiQGPn8zo-q5whuZPcRlPwE

Granadella, el trail de la mar

 Fusió a la Marina

El Grandella Trail de Xàbia  es disputa diumenge amb més de 1250 participants inscrits. Un trail on la muntanya i la mar van agafades de la ma i que deixa un paisatges espectaculars fruit d’aquesta unió. La cursa ens deixa també una particularitat: a banda de la categoria individual, es pot competir per equips. N’hi ha més d’un centenar inscrits.

Quant a la prova individual, Emili Sellés, Ángel Llorens i Rosa Llorens es perfilen com a grans favorits. Seran 21 km i + 900m entre boscos i serres de la Marina. També se celebra una marxa senderista de 12km i +500m.

Cabanes i Crevillent, cites per al dissabte

Més cap al nord, dissabte es disputa la XVI Marxa de Cabanes. Serà una cursa de 23 quilòmetres i +700m i, de manera paralela, també es farà una marxa no competitiva de 13 quilòmetres. L’eixida serà a les 8:30 del  matí.

També demà, es disputa la VI Marxa Integral de Crevillent. Una dura prova de 45 quilòmetres i +2500m.

xeresa

Foto: Circuit Trail València

Diumenge, jornada completa

A banda del Granadella Trail, diumenge es disputaran el gros de les proves. N’hi ha de debutants, com el I Trail d’Albalat dels Tarongers. Es fa en doble modalitat, una cursa llarga de 21km i +900m i d’altra més curta d’11km i +525m.

Més veterana és la cursa de Monòver, on es disputa l’XI Carrera per Muntanya Serra del Coto. 22 km i +1250 per les muntanyes del Vinalopó Mitjà.

El Montdúver espera

Integrat en el Circuit Trail de València, diumenge tindrà lloc la III edició del Trail Xeresa-Montdúver, amb la gran muntanya de la Safor com a protagonista principal. 21’4km i +1260m esperen els participants.

Per últim, a Llombai, a la Ribera Alta, es disputa el IV Aledua Trail. Una doble cursa de 25km i +900 metres en la modalitat llarga i d’11 km i +300 en la versió express.


 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »