El futur de l’escalada

Jonatan Flor i Iker Ortiz protagonistes a la primera prova de la Copa d’Escalada FEMECV a Callosa amb molta presència de xiquets

callosa 1

 

Entre los dos no fan ni 40 anys. Quasi que ni 35. I ja es juguen els títols autonòmics d’escalada en categoria absoluta. Jonatan Flor i Iker Ortiz foren els grans protagonistes a la primera prova de la Copa d’Escalada de la FEMECV que passat dissabte va tindre la seua primera parada a Callosa de Segura.

Flor vs Ortiz

Camp_Bloq_Call_124Els dos joves de’Elda i Benigànim van ser els dominadors en la modalitat absoluta masculina que va caure de la mà de Jonatan Flor per un estret marge. «No ha sigut el meu millor dia, però altra experiència més, que de totes s’apren. No m’he trobava molt bé en eixe últim bloc però bé, jo tot el que siga competir m’agrada».

Flor du camí de dur-se esta Copa de boulder FEMECV, si li ho permeten els seus calendaris de competició nacional i internacional. A nivell nacional recordem que du dos anys consecutius sent campió de la Copa d’Espanya de Boulder.

Estarà esperant la seua oportunitat un Iker Ortiz que als seus 16 anys és altra de les grans promeses de l’escalada valenciana, com va quedar demostrat a la passada Gala dels I Premis Sense Límits Aventura 2015 on va rebre un dels reconeiximents.

En categoria femenina la victòria va ser per a la catalana Natalia Lanau, per davant d’Elena Aznar i Raquel Lázaro.

I molts nanos

callosa 2La prova va estar marcada també per l’ampla presència de xiquets i de participants de menor edat. Vora 40 xiquets que ompliren les categories F09, F12, F16 i F18. «És una gran satisfacció per a la FEMECV total eixa presència en edad infantil i juvenil» reconeixia Paco Durà, president de la FEMECV.

Una demostració del bon estat de salut de l’escalada a la Comunitat Valenciana que fins i tot atrau l’atenció d’altres punts d’Espanya. De fet, la guanyadora en categoria absoluta, la catalana Natalia Lanau reconeixia les categories infantils eren una de les motivacions per les que s’havia acostat a Callosa. «Escalem tota la família i sempre busquem llocs on poden escalar tots i com que tenim un xiquets de 5 i 8 anys i no poden competir a CAtalunya, pues hem baixat i així competim tots i ens ho passem bé», explicava a Sense Límits Aventura.

Les victòries per a Eric Segura i Anna Martinez (F9), Lara Stewart (F12 FEM), Joan Sempere i Lucía Sempere (F16), Baquero i Santamarta (F18 FEM).

La Copa de Boulder de la FEMECV continuarà pròxim 5 de març amb la II Prova de la Copa d’Escalada en Bloc que organitza el club de Muntanya i Escalada RotiPet.


Fotos: @espiquer / Kike Sempere

Més dades:

Altra Copa d’Espanya per a Flor

“No sé cuál es mi límite”

Gala #PremisSLA: Els premiats

Gala #PremisSLA: una Aventura Sense Límits

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La familia de la escalada en Callosa. UNA GOZADA. | Espiquer - […] Mas info en FEMECV y en Sense Limits Aventura […]
  2. Segon capítol de l’autonòmic de Bulder | SLA - […] primera prova del calendari es va disputar a Callosa de Segura i va deixar dos noms destacats:  Jonatan Flor…
  3. Iker Ortiz agafa avantatge a Canet | SLA - […] de Joantan Flor, guanyador de la primera prova a Callosa i dominador de la modalitat a nivell nacional, obria…
  4. Iker Ortiz agafa el relleu a Canet | SLA - […] de Joantan Flor, guanyador de la primera prova a Callosa i dominador de la modalitat a nivell nacional, obria…
  5. Flor suma un nou Autonòmic | SLA - […] El futur de l’escalada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »