Un bany de Trail a Xàbia

Victòries d’Emili Sellés i Eva Bernat en categoria Individual sobre els germans Llorens a la Granadella Trail

Poc a Poc, Triatló Vialterra i Llebeig by Lurbel els guanyadors en la modalitat d’equips

granadella mar

 

S’esperava amb ganes i no va decebre. La Granadella Trail 2016 va ser tot un bany de Trail, vora mar, amb la temptació continuada tot i que l’oratge més fresquet, la pluja de la nit i el vent no convidavem a acabar dins de l’aigua de la coneguda platja de Xàbia. Amb mirar i disfrutar era suficient.

Això feren els més de 1200 participants que este diumenge prengueren part en alguna de les modalitats de la Granadilla Trail 2016: caminant, corrent, en individuals o per equips. Tots pogueren disfrutar d’una bona experiència en un Trail tan particular i tan únic. Corrent vora mar, corrent olorant la mar.

granadella sellesSellés i Bernat vs Llorens&Llorens

Un bany de Trail que a més va vindre marcat per la qualitat dels participants i dels duels per la victòria en categoria individual. Ma a ma espectacular entre Emili Sellés (Macrovital) i Angel Llorens (Cuenca Dolomia) que venia d’haver aconseguit victòria en la KV Vertical de Gandia, però s’ha trobat en una molt bona versió Sellés que ha aconseguit la victòria en meta per apenes 30 segons. 01:40:01 per al corredor d’Alcoi per 01:40:39 de Llorens. Homes de serra els dos que han oferit un gran duel en un pòdium que ha completat José Bellot (Serra Vernissa).

També uns pocs segons definiren la victòria en categoria femenina. Eva Bernat (CxM Valencia) s’impossava a Rosi Llorens (Cuenca Dolomia) en un pòdium que completava a molta distància Fanny Rodriguez (Trialó Elx). La corredora de Cheste confirma el bon inici de 2016 que ja li va fer acabar en el pòdium al GR-10 Xtrem.

Els equips

L’espectacle va vindre especialment de la mà dels diversos equips que ompliren este Granadella Trail 2016. Més de 150 equips que posaren un punt de color diferent a la competició, i a l’arribada a meta.

granadella mixteEn homes la victòria va ser per a POC A POC (Jorge Martínez, Juanjo Carbonell, Nando Reig), per davant de IRUN CALP Y PROS (Josue Arán, Luis Tur, Horacio de la Fuente) i UMMA (Rafa Abbot, Pepe Signes, Toni Herrera).

En dones, la victòria va ser per a TRIATLO VIALTERRA (Ana Monzó, Salut Borràs, Teresa Guitart) per davant de QUATRE CABRETES (Araceli Seguí, Marisol Català, M. Carmen Vallés) i LES 4 MARIES DEL MONTGO (Elisa García, Aida Pérez, Elia Durà) 06:53:32.

Cardona i Tamarit en el mixte

I en categoria equips mixte, la victòria va ser per als grans favorits, el Llebeig By Lurbel integrat per Ignasi Cardona, Miguel Angel Bisquert i Mari Tamarit, per davant ESPORTS COLAU TRAIL (Pablo Ramírez, Nicole Zucchini, Agustin Fernández) i d’ENGANXAT AL TRAIL (Marc Banyuls, Javi Carrio, Mila Ortega).

Més dades:

Un Mar de favorits

El Trail de la Mar

Granadella Trail escalfa motors

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El mar, tú y alguno más. Buen equipo en la Granadella | Espiquer - […] A continuación os dejo la crónica de Sense límite Aventura. […]
  2. El mar, tú y alguién más. Buen equipo en la Granadella | Espiquer - […] A continuación os dejo la crónica de Sense límite Aventura. […]
  3. Granadella Trail y Xeresa Trail | Marc Bañuls – Entrenador personal en Denia - […] Mas info Clasificaciones […]
  4. Granadella Trail y Xeresa Trail | Marc Bañuls - […] Mas info […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »