Banyeres corona a Zapata i Muñoz

CT Laboratorio Sys i Bicis Ortiz-Felt dominen l’Autonòmic de Duatló de Distància Curta

banyeres zapata

 

Primer títol individual en joc i primera declaración d’intencions- Muñoz i Zapata, Zapata i Muñoz demostraren que esta temporada volen de nou ser les dominadors de la modalitat en qualsevol de les seues distàncies.

Rafa Zapata (Bicis Felt-Ortiz) i Miriam Muñoz (CT Laboratorios Sys) guanyaren passat diumenge el Duatlkó Banyeres 55.5 i aconseguiren el títol autonòmic de Duatló Distància Curta, recuperant la corona que l’any passat Zapata va cedir a Alberto Bravo i revalidant el títol en el cas de Muñoz, a una prova marcada pel vent i el fred, lluny en tot cas de la gelor de l’any passat.

bayneres podiumTan Rafa Zapata com Miriam Muñoz dominaren la prova còmodament des del primer segment de carrera a peu que ja els deixava com a líders destacats, ampliant diferències posteriorment a cada transisió i a cada segment del renovat circuit de Banyeres 55.5, per acabar guanyat per davant de Vicente Calvo (Bicies Ortiz-Felt) i Christian Climent (CA Safor la Delikia) en el cas de Zapata i de Cristina Roselló (Laboratorio Sys) i Kriztina Molnar (Trinet Nunca es trade) en el cas de Muñoz.

Un inici perfecte

El títol per a Miriam Muñoz suposa un inici perfecte de 2016 on acumula ja dos títols: la victòria per equips  passat 18 de gener al Duatlo d’Almenara i este individual de distància curta a Banyeres.

Pròxim diumenge buscarà un nou títol a l’Autonòmic de Duatló Sprint al IV Duatló Ciutat de la Vall d’Uixó i a març arriba de nou la prova de foc amb el Campionat d’Espanya LD a Orihuela, amb la intencio de tocar pòdium com ara fa dos anys. Miriam du camí de repetir un gran 2015 que li va valdre per a ser reconeguda amb un dels premis a la passada Gala dels I Premis Sense Límits Aventura.

Del Trail al Duatló

En homes, per darrere de Zapata cal destacar la gran actuació del seu company de club, Vicente Calvo, segon classificat a la general i a l’autonòmic, que demostra que va recuperant el seu gran nivell com a esportista multidisciplinar en Duatló, bicicleta de carretera i Trail, on encara ostenta el rècord de la Marató i Mitja. Demostra que a poc a poc va oblidant la lesió que l’ha tingut molt de temps parat i patint un autèntentic calvari. El Duatló és la seua teràpia

A més, altre home multidisciplinar, Víctor Bernad (Duurs Castelló) va acabar en 4 posició. El vigent guanyador de la Penyagolosa Trails i de moltes altres carreres per muntanya continua preparant la temporada de Trail disputant i disfrutant dels Duatlons.


 

Més dades:

Almenara enceta l’any de taronja

Miriam Muñoz i Alberto Bravo, Campions Autonòmics de Duatló

Orihuela encetarà la Copa d’Espanya Duatló LD

El calvario de Calvo

La CSP més espectacular es queda a casa

Tres grans triatletes

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. l’Autonòmic de Duatló més Sprint | SLA - […] Banyeres corona a Zapata i Muñoz […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »