Muntanya, escalada, senderisme i orientació a Vila-real

En marxa el III Congrés de Muntanya de Vila-real 

Molta escalada amb la presència d’Urko Carmona i Cecilia Buil

congres vila-realLa muntanya des dels seus diversos anglés, i des de les seues diverses modalitats. Esta setmana té lloc a Vila-real el III Congrés de Muntanya de Vila-real que organitza el Centre Excursionista d’esta localitat de la plana, en companyia del Club de Muntanya i el Club Espeleològic. 

El Congrés va començar ahir al Saló d’Actes de la Caixa Rural de Vila-real amb una interessant xarrada de Pedro Gozalbo parlant d’un dels recoreguts de muntanya amb més tradició i història del anostra terra. «El Monument Natural del Camí dels Pelegrins: el camí de l’acord», un camí que continua la seua lluita per convertir-se en Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Dimecres: Orientació i Escalada

Dimecres 10 de febrer serà el torn de la xerrada que impartirà l’escalador de Petrer Urko Carmona, múltiple campió mundial de paraescalada que presentarà el documental «Urko, escalando el presente», un documental que narra la història d’este alacantí que tot i patir una amputacio de cama de jove no ha deixat de viure la seua pasió per la muntanya i per l’escalada.

Divendres: «Vivir en vertical»

També l’escalada serà la protagionista divendres de la à de Cecilia Buil, que presentarà la seua xarrada amb el tema de «Vivir en vertical», reflectint l’ampla experiència d’esta escaladora aragonesa recorrent món i fent escalaes en llarg a roca i gel amb vies a Yosemite (EEUU), Mèxic, Groenlandia, Noruega, Pakistan….

A més, de les xarrades hi haurà també tallers, dimecres un taller d’Orientació a càrrec de Arturo Rodriguez i Fernando Blazquez de ADCON, i divendres un taller de Primers Auxilis en Muntanya.

Totes les activitats són debades i obertes a tot el públic.

Programa  3er Congrés:

Dilluns 8 de febrer

  • Taller: 18:00 «Gestió tècnica del 8.Davallador i altres usos»
  • Xerrada: 19:30 Pedro Gozalbo»El Monument Natural del Camí dels Pelegrins: el camí de l’acord»

Dimecres 10 de febrer

  • Taller: 18:00 Taller de Orientació: Arturo Rodriguez-Fernando Blazquez – ADCON
  • Xerrada: 19:30 Urko Carmona «Urko, escalando el presente»

Divendres 12 de feber

  • Taller: 18:00 «Primers auxilis en muntanya»
  • Xerrada: 19:30 Cecicila Buil «Vivir en vertical»

 


Més dades:

Urko Carmona ho torna a fer

Urko Carmona estrena documental

Urko Carmona, premi a l’Arco Rock Legend

II Congrés de Muntanya de Vila-Real

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »