12 hores de natació solidària

Diumenge arriba a Gandia una nova edició de les 12 h de natació contra el càncer

nadando

 

nandando cartelCombatre el càncer fent esport. Combatre el càncer donant exemple de superació i fent que s’implique el major nombre possible de persones. Este diumenge arriba una nova edició de les 12 h de natación contra el càncer que organitza l’Associació Contra el Càncer de València i l’Ajuntament de Gandia.

Diumenge de 08 a 20 h

La prova tindrà lloc diumenge 14 de febrer a la piscina Grau de Gandia a partir de les 8:00 h del mati i fins les 20:00 de la vesprada. 12 hores continuades de natació bé de forma individual o bé per relleus en equips de 4 a 12 nadadors, on el repte no és tant tractar de fer el màxim de distància possible, com també arreplegar el màxim possible de diners en la fila zero que s’ha habilitat, com material escolar i joguets que es poder entregar el mateix diumenge a la Piscina Grau de Gandia, en un repte solidari que es fa coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil que tindrà lloc el 15 de febrer.

Més de 80 participants

Seran mes de 80 nadadors els que es van a reunir pròxim diumenge a Gandia, en una data especial on primarà l’amor per la natació i l’amor pels reptes. «L’amor està en l’aigua» resumeix Selina Moreno, anima mater de la prova.


Més dades:

12 hores natació solidària a Gandia

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »