Torn de l’Autonòmic de Duatló Sprint

La Vall d’Uixó acull el campionat durant el cap de setmana

Hi participarán mes de 800 atletes en les diferents categories

Desprès del Campionat Autonòmic en distància curta, aplega este cap de setmana el de modalitat Sprint. La cita és a la Plana Baixa, on dissabte i diumenge se disputa el IV Duatló Ciutat de la Vall d’Uixó i també el II Duatló Escolar.  Els millors duatletes valencians es jugaran el títol.

uixo2

Alta participació

En el total de les diferents proves, més de 800 esportistes es reuniran el cap de setmana a la Vall d’Uixó. El dia gran és diumenge, quan es disputaran les proves absolutes masculina i femenina.

La modalitat Sprint es fa sobre les següents distàncies: 5 quilòmetres a peu en el primer segment, 22 quilòmetres de bicicleta en el segon i 2’5 quilòmetres a peu per tancar. L’eixida en categoria masculina és a les 10:00 i la femenina a les 10:20.

uixoEls favorits

A la Vall d’Uixó estaran els recentment coronats campions autonòmics de Distància Curta Rafa Zapata (Bicis Felt-Ortiz) i Miriam Muñoz (CT Laboratorios Sys), guanyadors la setmana passada a Banyeres de Mariola.

El de la Vall d’Uixó és el tercer autonòmic de duatló de l’any. Al de Banyeres cal afegir el campionat per equips celebrat el 18 de gener a Almenara. CT Laboratorio SYS es va fer amb la victòria.

També per als menuts

A banda de la prova dels majors, la Vall d’Uixó acull també la segona edició del Duatló Escolar. Es disputarà dissabte a partir de les 10 del matí i comptarà amb la participació de 350 xiquets i xiquetes. el Duatló Escolar és puntuable per als Jocs Esportius Vialterra de la Comunitat Valenciana.

El Duatló Escolar es divideix en 5 categories per a xiquets i joves d’entre 6 i 16 anys.


 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »