Suspesa la cita de l’Open BTT a Banyeres

El vent i l’alerta 3 d’incendi obliga al CC Banyeres ha suspendre la prova

***********actualització 01:00***************

Anava a ser la segona cita de l’Open BTT XC de la Comunitat Valenciana que organitza la Federació de Ciclisme de La Comunitat Valenciana, però l’Open BTT XC de Banyeres es va suspendre a la última hora d’este dissabte 13 de febrer, segons comunicaven des del Club Ciclista Banyeres al seu facebook.

 

CbI0ytiWIAA4FPa

El fort vent i l’alerta 3 d’incendis han obligat a prendre està dràstica decisió que deixa sense efecte a segona de les 11 proves de l’Open BTT XC de la Comunitat Valenciana a l’espera de tindre més dades quant a la possibilitat que se dispute en altra data.

*********************************************************

El calendari BTT de la Comunitat Valenciana continua el seu recorregut i viurà diumenge la segona cita de la temporada. Serà a Banyeres de Mariola, sota l’organització del Club Ciclista de la localitat , quan es disputarà el VI Open BTT XC CV Banyeres de Mariola. Els guanyadors el passat cap de setmana a Agost buscaran consolidar el seu lideratge.

Un circuit trencacames

En l’edició d’enguany, el circuit serà semblant al d’anys anteriors, tot i que amb alguna modificació. Segons expliquen des de l’organització, es busca potenciar «el ciclista més complet», i l’Open transcorrerà per un terreny «més trenca-cames que en edicions anteriors«.

Es combinen trams rodadors amb d’altres més tècnics. La «Senda del Teularet», la «Bassa de les Monges» o la «Senda de la Ruta de l’Aigua» són alguns dels punts més destacats.

Les distàncies varien segons la categoria: des dels 15km dels júniors  fins als 25 dels elit i sub-23. Els primers en prendre l’eixida seran els màster 30, 40 i 50 a les 9:00; a les 10:30 serà el torn de les escoles; a les 11:00 dones, cadets i júniors i per últim, a les 12:40, entraran a escena els ciclistes elit i sub-23.

Sánchez i Lloret, primers guanyadors

La setmana passada, la prova d’Agost va deixar Ismael Sánchez (Mundobici Riders CC) i Elena Lloret (Cult Bikes – Specialized) com a grans triunfadors. Ivan Díaz i Adelino Moll completaren el podi masculí, mentre que Paola Zahonero i Amparo Chapa ho feren en el femení.

La següent cita en el calendari serà diumenge 21 a Utiel i el 28 es disputarà la prova de Xiva.


  • Fotos: Club Ciclista Banyeres de Mariola

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. L’Open BTT es reprèn a Utiel | SLA - […] de l’ensurt de la setmana passada a la Mariola, diumenge viurem la segona prova puntuable de l’Open BTT XC de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »