l’Autonòmic de Duatló més Sprint

Victòries ajustades de Roberto Sánchez Mantecón i Miriam Muñoz a la Vall d’Uixó

vall home

 

Sense marge per a l’errada. Així és el distància curta, especialment la modalitat de duatló sprint que este cap de setmana ha proclamat Roberto Sánchez Castejón (Universidad de Alicante) i Miriam Muñoz (CT Laborario Sys) campions autonòmics de Duatló Sprint a l IV Duatló Ciutat de la Vall d’Uixó, a una prova organitzada pel Club Trilavall que va estar molt ajustada i definida per pocs segons en les dos categories.

Un bon regal d’aniversari

En homes, Roberto Sánchez Mantecón aconseguia la victòria el dia del seu 20 aniversari i continua donant pasos cap a la seua consolidació en categoría absoluta. El jove triatleta del Universidad de Alicante que passat setembre acababa quart al Mundial de Triatló Junior, va dominar la prova a la Vall des del primer moment, tractant de fer diferències des del primer segment de carrera a peu.

Per darrere del de Manises tractaven d’arrapar-li segons homes més experimentats com ara Ramón Ejeda (Tricanet Berenguer), Moises Perea (La 208 Triatlón Club) i també fent un gran segment de bicicleta Vicente Calvo (Bicics Felt-Ortiz)  i Celestino Fernández (CT Laboratorio Sys). 

Aguantant les escomeses finals

L’últim segment de carrera a peu l’encetava Mantecón amb 18 segons respecte de Pamblanco, seguit d’uns quinze triatletes separats per només 10 segons. Mantecón aguantà les escomeses i arribà a meta amb un temps de 01:01:56, podent paladejar el fet de sumar un títol el dia del seu 20 aniversari.

En segona posició entrava Ramon Ejeda 01:02:01, el madrileny afincat a Canet que el dia anterior havia guanyar el Duatlo de Massamagrell, i tot seguit Vicente Calvo tercer 01:02:03, el de la Vall, corria i en casa i volia demostrat que li ha agafat el gust als duatlons i repetia subcampionat de l’Autonòmic com passat cap de setmana a Banyeres.  Vicente Pamblanco feia finalment quarts amb 01:02:05 i Celestino Fernández quint amb 01:02:09.

vall donesIgualtat també en dones

En dones, Miriam Muñoz (CT Laboratorio Sys) hagué de suar més de l’habitual per aconseguir la victòria i un nou títol autonòmic. Noelia Juan Pastor (CEA Bètera) i Patricia Boix (CEA Bètera) volgueren donar la sorpresa des del primer moment. Noelia eixia llançada en el primer segment de carrera a peu, i després Patricia es mantenia liderant la prova en el segment de bicicleta i la primera volta de lúltim segment de carrera a peu, sempre amb distàncies mínimes d’apenes un parell de segons.

A la fi, victòria per a Miriam Muñoz amb un temps en meta de 01:14:15, pels 01:14:36 de Patricia Boix i els 01:14:42 de Diana Pérez (Huracan Valencia). Muñoz suma el tercer títol autonòmic d’esta temporada després del Duatló per clubs a Almenara i el Duatló de Mitja Distancia passat cap de setmana a Banyeres.


Banyeres corona a Zapata i Muñoz

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fernández fa el ple | SLA - […] de Castelló on Celestino Fernández ha aconseguit la màxima puntuació -ple de victòries excepte a la Vall darrere de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »