Pòdium de cracks a Fondeguilla

Cardona, Cebrián i Sánchez, primers classificats a la primera prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV

samaruc podium 2

 

Dificil quantificar els kilómetres que acumulen els 3 en les seues cames. Impossible calcular els pòdiums, triomfs, victòries i medalles acumulats en estos anys per estos veterans del Trail de la Comunitat Valenciana que continuen pegant-li fort i llancen un missatge clar a les noves generacions de corredors: encara ens resta molta corda.

Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel), Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) i Sebás Sánchez (Marathon Crevillent) conformaren este diumenge a la I Cursa per Muntanya «Samaruc» de Fondeguilla, el primer pòdium del Campionat de Lliga de Carrera per Muntanya de la FEMECV, deixant constància que el títol se’l jugaran entre ells, com ja va ocòrrer a l’edició de 2015.

Els 3 corredors de Xàbia y Petrer, marcaren, a més, un temps espectacular baixant de les dos hores per a recorrer les 21 km 1500 + del traçat d’esta prova que tenia lloc a un dels bressols del trail valencià. Cardona va marcar el millor temps amb 01:50:43, traent en el segon tram del recorregut un temps sustancial per a paladejar en meta la victòria per davant de Sánchez Cebrián (01:52:28) i de Sebas Sánchez (01:52:41).

Exhibició Marathon Crevillent

Per darrere dels 3 grans, arribaven Sergio Gutiérrez i José Antonio Luna completant l’exhibició del Club Marathon Crevillent amb 4 corredors entre els 5 primers classificats, o 6 entre els 10 primers si comptem la huitena i novena posició d’Emili Sellés i Iván Sánchez.   El club alacantí va aconseguir un gran resultat per equips per davant de Like Esport Lurbel i Penya Mur i Castell Tuga.

samaruc pilar raroRaro, en dones

En categoria femenina la victòria va ser per a Pilar Raro (CxM Valencia) que dominà la prova des del primer moment. En meta, la corredora de Segorbe, va marcar un temps de 02:24:37, per davant d’Erica Gimbau (Club d’Esports Muntanya i Escalada Vila-Real) que va signar una gran remuntada en la segona part de la prova, avançant a Alba Beltra (Club Novelder de Muntanyisme) i Sofia García Bardoll (FEMECV). 

Fondeguilla, bressol del Trail

La prova va estar marcada per l’oratge i el vent que va acompayar les 300 participants que prengueren l’eixida a esta localidad de la Plana Baixa. Un del llocs emblemàtics del Trail a la nostra terra on ja va 35 anys començaren a fer la Volta al Terme.

«Començarem a l’any 82, quan la muntanya era només per anar a passejar» explica Angel Font, director tècnic de la prova. «Com que fem 35 anys hem volgut fer esta prova, per a recordar que 35 anys després que la bogeria aquella que tinguerem i forem un poc pioners, ara és general perquè cada cap de setmana apareixen proves noves».


 

Més dades:

Veterans amb molta guerra

El señor del Trail

“Del Trail sólo viven 4 contados con los dedos”

Gala #PremisSLA: Els premiats

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Veteranos con mucha escuela en la Liga FEMECV | Espiquer - […] Per darrere dels 3 grans, arribaven Sergio Gutiérrez i José Antonio Luna completant l’exhibició del Club Marathon Crevillent amb 4…
  2. Tavernes acollirà la tercera prova de la Lliga CxM FEMECV | SLA - […] Pòdium de cracks a Fondeguilla […]
  3. Cardona i Raro llançats a per la Lliga | SLA - […] Pòdium de cracks a Fondeguilla […]
  4. Tot a una carta | SLA - […] Pòdium de cracks a Fondeguilla […]
  5. Crevillent obri la Lliga CxM FEMECV | SLA - […] Pòdium de cracks a Fondeguilla […]
  6. Samaruc Fondeguilla, Autonòmic FEMECV | Sense Límits Aventura - […] Pòdium de cracks a Fondeguilla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »