L’orientació espanyola parla valencià

Violeta Felicitano i Andreu Blanes lideren el ranking nacional amb clar domini de la Comunitat Valenciana

medalles relleu- Violeta Feliciano

 

L’orientació a peu parla valencià. Almenys així queda reflectit al ranking nacional de la FEDO (Federació Espanyola d’Orientació) publicat este dilluns 15 de febrer on la presència d’orientadors de la Comunitat Valenciana es majoria en el Top 5 masculí i femení.

ranking orientacion7 de 10

De fet, el rànking està liderat per dos joves orientadors alacantins, Violeta Feliciano (Colivenc) i Andreu Blanes (Colivenc), l’orientador amb més projecció internacional, que va aconseguir la victòria este cap de setmanaa Lorca.

Després de les dos proves celebrades a Ciudad Rodrigo Feliciano lidera la classificació femenina amb 295,85 punts, amb clar avantatge respecte de Guadalupe Montero (Monte El pardo), única integrant del Top 5 no ubicada al nostre territori, ja que la llista la completen Ana Camarasa (Colivenc), Natalia Gurchenkova (Univ Alicante) i Esther Gil (Colivenc).

En homes, los niños bomba Andreu Blanes i Antonio Martínez lideren el rànking amb lleuger avantatge de Blanes (304,94 pels 303,02 de Martínez) i amb Cristóbal Camarasa (Colivenc) en cinquena posició.

També per clubs

El domini dels nostres orientadors queda palés també a la classificació de clubs on el Colivenc és líder destacat amb 5722,90 pels 4348 del Toledo-O, amb el Club Orientació San Joan tercer amb 4243,66.

La temporada ha començat de molt bona manera per als nostres orientadora, tot i que encara resten per disputar-se altres 10 proves de la Lliga Nacional d’Orientació a Peu. La pròxima arriba este cap de setmana a Múrcia, amb el XXVIII Trofeo Int. Costa Cálida. Cal recordar també que a finals de març tindrem el Campionat d’Espanya a Pontevedra.


 

Més dades:

Colivenc, la fábrica de campeones

Valencians al top 100 d’orientació

“Falten dones que practiquen Orientació”

Andreu Blanes, propuesto para los mejores logros en Orientación

La orientación, a debate

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Campions d’Espanya d’Orientació | SLA - […] Millor impossible. La delegació de la Comunitat Valenciana torna de Pontevedra com la gran triomfadora dels Campionats d’Espanya d’Orientació…
  2. Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail! | SLA - […] L’orientació espanyola parla valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »