Una marxa molt veterana

Serra acull diumenge la 52 Marxa de Veterans de la Comunitat Valenciana

Ho podem vore cada dia. La muntanya no entén d’edats i la gaudeixen per igual menuts, joves i gent gran. De fet, solen ser els veterans qui més partit en trauen, i qui més hores passen en les nostres serres. Una llarga tradició de les nostres muntanyes es la cita anual amb la Marxa de Veterans. Enguany aplega a l’edició 52, amb Serra i la Calderona com a escenari.

serra2

Un centenar de veterans

La marxa està organitzada enguany pel Club de Muntanya Castell de Serra, amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat i la FEMECV. La marxa reunirà al voltant d’un centenar de muntanyencs.

serra

La mediterrània vista des de la Calderona

A partir de les 8:00 es farà la recepció dels participants al Camp d’Esports. L’eixida serà a les 9:00 i s’espera que s’allargue durant unes 4 hores. En acabant, se servirà un aperitiu per a tots els participants.

Ruta per la Calderona

L’escenari de la Marxa se situa en el Parc Natural de la Serra de Calderona. Serà un recorregut farcit de pinades i vistes espectaculars. La ruta és de 16’5 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 650 metres.

Tots els marxadors i clubs participants rebran un obsequi. També hi haurà trofeus per als participants de major i menor edat i per al club que més membres duga a la marxa.


 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »