40 anys fent muntanya

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna celebra Setmana Muntanyera per a commemorar el seu seu 44 aniversari 

12341146_937730609609985_4790101305132938971_n

44 anys fent muntanya i fent cultura de muntanya. Que no en són pocs. 44 anys du en funcionament el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna que celebra ara una Setmana Muntanyera per a commemorar eixa efemèride.

Inauguració dissabte 20 de febrer

La inauguració de la Setmana Muntanyera tindrà lloc este dissabte 20 de febrer a les 20:00 h, dia a partir del qual comença l’activitat. Diumenge 21 de febrer es celebrarà la Marxa Travessera, recorregut senderista per a recòrrer el barranc de la Casella fins arriba a la Font de la Sangonera,

Dijous 25 de febrer tindrà lloc l’acte d’observació astronòmica a la Plaça de Lepanto, una activitat que compta amb la col.laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor, i en acabant la setmana, el dia 26 de febrer serà l’assemblea general de socis i el 27 de febrer el sopar de gala a la seu social.

44 anys de muntanya

A l’estela dels grans Centres Excursionistes de València, Castelló i Alacant, una multitud de localitats de la Comunitat Valenciana van crear també els seus centres d’aficionats a la muntanya. Així va naixer el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, de la mà entre d’altres de Pep Meló i Galera, que serà recordat al sopar previst per a dimecres 24 de febrer amb la projecció d’un vídeo.

Campionat aboslut CxM FEMECV

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna és una de les associacions més actives de la Comunitat Valenciana. Una mostra d’això és la prova de Carrera per Muntanya que organitzen el pròxim 10 d’abril, i que enguany és el Campionat Absolut Individual i per Clubs de la FEMECV. Una prova que reunirà els millors corredors de la nostra terra a un recorregut de 22,30 km 1230+.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12223990

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail! | SLA - […] ja que a Escòcia o Noruega han fet alguna prova, però de poc recorregut i molt de desnivell. Ara…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »