Pedro torna a dominar el Gegant

Victòria de Pedro Martínez (Esports Colau) a la exigent VII Gegant de Pedra a Ondara

gegant pedro martinez

 

Una prova Gegant, només per als valents. Una prova exigent, que obliga a donar-ho tot. A arribar a meta sense alé, quasi sense forces. Amb l’ànima eixint per la boca. Però amb la sensació d’haver-ho donat tot i haver disfrutat de la muntanya.

I amb la sensació i l’aegria de repetir victòria, en el cas particular de Pedro Martínez (Esports Colau) que va repetir victòria a la VII Gegant de Pedra a Ondara. Pedro va ser el més ràpid en recòrrer els 19 km 1200+ per la serra de Segària, arribant a meta amb un temps de 01:55:58, esta vegada en solitari, a diferència de l’edició de 2015, on va vèncer en companyia de Víctor Alvarez.

Rebaixant el temps

El corredor de Dènia va dominar la prova i va ser el més ràpid en les zones corredores i en la zona més complexa a la pujada al Portell de Beniarbeig en l’equador de la prova, i també va ser el més hàbil a la baixada posterior i la zona més tècnica amb cadenes incloses, i va aconseguir una important victòria que consolida el seu bon estat de forma que ja va mostrar recentment fent pòdium a Pedreguer.

Arribava, en tot cas, exhauste a meta, esprintant fins el final per a poder baixar en dos minuts el temps de l’any passat i perquè no deixava de sentir l’alé dels perseguidors, en especial el seu company de club Pablo Ramírez, que entrava en meta 20 segons després,  amb Rodolfo Juan Martínez completant el pòdium.

Aida Pérez, en dones

En categoria femenina la victòria va ser per a Aida Pérez Moncho (CA Dianium) que va imposar-se en meta amb un temps de 02:28:37, per davant de Gemma Macià i la seua companya de club Elia Durà.

Disfrutant de la muntanya

«Ha estat un dia perfecte» comentava Paco Giner, Llença, «La gent ha disfrutat molt de la muntanya i hem tingut un dia extraordinari i un oratge espectacular, amb sol pero sense molestar. El millor vore les cares de satisfacció en arribar a meta». En meta, per cert, els esperava la satisfacció del repte superat i també altre gran premi: «La barbacoa i la cerveceta, això que no falte,  perquè tinguen bon record i vullguen tornar l’any vinent».


 • Fotos: Facebook Enrique Aracil
 • Més dades:

Un gegant i dos amics

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. El Gigante se llama Pedro | Espiquer - […] Arribava, en tot cas, exhauste a meta, esprintant fins el final per a poder baixar en dos minuts el temps…
 2. Gegant de Pedra, Maraton de Sevilla y mucho atletismo | Marc Bañuls – Entrenador personal en Denia - […] Mas info Clasificación […]
 3. La història continua a la Marató de la Marina Alta | SLA - […] que a més arriba després d’aconseguir uns bons resultats a l’inici d’este 2016 amb victòria al Gegant de Pedra…
 4. Els dominis de Pedro i Pablo | SLA - […] Pedro torna a dominar el Gegant […]
 5. Un sprint infernal | SLA - […] km junts que es definiren en només 1 segon: 04:04:59 per a Aran pels 04:05:00 de Pedro Martínez, que…
 6. Encara més Gegant a Ondara | SLA - […] Pedro torna a dominar el Gegant […]
 7. Les jornades del Gegant de Pedra | SLA - […] Pedro torna a dominar el Gegant […]
 8. Pedro III, el Gegant | SLA - […] Pedro torna a dominar el Gegant […]
 9. L’Ocaive situa els primers líders | Sense Límits Aventura - […] Pedro torna a dominar el Gegant […]
 10. El Gegant de Pedra es reinventa | Sense Límits Aventura - […] Pedro torna a dominar el Gegant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »