La carrera més llarga

El Trail Solidari d’Alcoi destinarà l’edició 2016 als investigadors de la lluita contra el cáncer

CbqsICCXIAARnyj

Solidaritat a cada pas i cada kilòmetre. Solidaritat i reconeiximent de la mà del Trail Solidari Alcoi que pròxim 16 d’abril arriba a la seua quarta edició, reunint com altres anys vora 1000 participants a este particular Trail per equips i a la marxa senderista que es va de forma paralel.la. La carrera més llarga de les quatres edicions amb 56 km 5700+.

Baner TurismeSolidaritat i reconeiximent que enguany anirà per als investigadors de la Lluita contra el càncer. Per a d’ells estarà dedicant el Trail Solidari Alcoi tal i com es va desvetlar passat dissabte a l’acte que va tindre lloc al Centre Comercial Alzamora de la localitat de l’Alcoià.

Investigació

A l’acte es va projectar un emotiu vídeo que vincula el Trail amb la investigació científica de Lluita contra el càncer, i els esforços per aconseguir avanços que puguen millorar les condicions i les expectatives de vida davant esta malaltia. Una veritable carrera de llarga distància la que afronten els malalts i els familiars que l’afronten. La carrera més llarga, que de vegades, gràcies a la investigació ens dóna una segona oportunitat.

La raó de ser d’este Trail és arreplegar diners i poder destinar-los a l’AECC i l’Associació per al Suport i Ajuda en el Tractament del Càncer. A l’edició de 2015 es pogueren recaptar vora 8500 euros. Enguany esperem que puguem ser més.


Baner Turisme


 

Més dades:

El Trail Solidari d’Alcoi apuja el teló

Les llebres dominen a Alcoi

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alcoi es prepara per a la festa… del Trail | SLA - […] arreplegar diners en la lluita contra el càncer, amb una dedicatòria molt especial enguany per als investigadors de la…
  2. Corrent amb el cor… i amb les mans | SLA - […] La carrera més llarga […]
  3. Una dedicatòria molt sentida | SLA - […] La carrera més llarga […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »