Vies ferrates a un click

Els valencians Made in Mountain desarrollen una aplicació per a localitzar totes les vies ferrates

 

ponoig

Via Ferrata Ponoig (Foto CemBenidorm)

 

Des de les més conegudes a les més amagades. De les més senzilles a les més complexes. Totes les vies ferrates a un click en el teu mòbil amb l’aplicació FERRATAPP que han desenrollat des de Made In Mountain, web de videotutorials de muntanya.

630 vies Ferrates

Segons expliquen estos valencians, la app permeteix una 30 de vies ferrates de toda Espanta. Tan senzill com seleccionar l’opció de Google Maps i fer que te duga fins a l’aparcament i l’imici de la ruta. Entre les ferrates referencias de la Comunitat Valenciana esta la del Ponoig, a Alacant, la de Les Marujes a València i la de la Muela en Castelló.

Dades tècniques

A més de l’ubicació, la aplicación ofereix una fitxa tècnica de cada una de les vies, amb dades bàsiques com ara: altura, dificulta, recorregut, orientació, cobertura de telèfon a la zona, temps d’execució, georeferènciació…  A més, enlaça directament amb la web de video tutorials.

L’aplicació està de moment operativa només per a Android a l’espera de la versió en IOS


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ferrateando en la Vilavella | Sense Límits Aventura - […] Vies ferrates a un click […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »