Un cap de setmana infernal

7 proves de Trail este cap de setmana amb l’estrena del Clariano Trail a la Lliga FEMECV, el debut de l’Escarchón Trail i la segona edició de l’Infern Trail

infern 2

 

Trail, Trail i més Trail. I que no pare la festa que per això ens agrada patir i disfrutar a la muntanya, amb calor o amb fred com este cap de setmana. Fins a 7 proves tenim este cap de setmana, un cap de setmana amb la disputa del Clariano Trail dins de la Lliga FEMECV, el Escarchón Trail estrenant la Liga CxM Serranía, el II Infern Trail, el I Trail de Anna, el Trail Pous de Neus a Ibi, el Padadis Tetrail de Villena, el III Trail de Serra. I encara podia haver hagut més ja que s’ha suspés la II Marató Ojos negros i s’ha ajornat al 14 de maig la UTES Espadan.

Infern Trail, benvinguts a l’Infern

Infern perfilLa primera en obrir foc serà l’Infern Trail, prova que arriba a la seua segona edició amb la seua principal característica: els 6000 escalons del pas pel Barranc de lnfern, i els pasos per punts tan destacats com el Cavall Verd o Fontilles. Enguany a més acumula mes distància fins arribar als 43,8 km amb 1900+.

El carrer major d‘Orba serà el punt d’eixida i arribada d’esta prova que obri este dissabte un cap de setmana de Trail infernal, amb la sintonia del Higway to Hell dels AC DC per obrir boca. No podia ser una altra.

Clariano Trail, la segona de la Lliga

Pou clar

Per a diumenge queda el gros de la resta de proves, amb especial incidència ne la segona de les proves oficials del Campionat de Lliga de Carrera per Muntanya de la FEMECV.

Ontinyent s’estrena en el Campionat de Lliga amb el Clariano Trail, a una prova amb 25,7 km 1300 + on el riu Clariano és un dels grans protagonistes. La cursa transcorre per zones com la del Pou Clar, un dels paratges hídrics més bonics del nostre territori. Altres dels punts més destacats són la Senda dels Enginyers i el Barranc dels Tarongers. El trail s’endinsa en nombroses ocasions en el terme municipal de Bocairent.

Els millors dels nostres corredors tornaran a lluitar per donar un pas endavant en la conquista del títol autonòmic amb especial atenció al pòdium que tinguerem a Fondeguilla amb Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez Cebriçán i Sebas Sánchez.

 

Escarchón Trail, comença La Serranía

escarchón 4Altra de les cites destacades del cap de setmana arriba diumenge amb una nova prova que s’incorpora al calendari: El I Escarchón Trail al Racó d’Ademús.

Fent honor al seu nom, Escarchón Trail arribarà amb fred i temperatures baixes. «Es lo que tiene el Rincón de Ademuz, que es una zona muy agreste a 800 metros de altitud, naturaleza pura” nos cuenta José Amado de la organización del Escarchón Trail que presenta dos distàncies 25 km 1100+ y 11 km 400 +. 

El poble d’Ademús serà referent continuat en un Trail que serveix per obrar boca a la Lliga CxM Serranía, la primera de les 11 proves que composen enguany el cartell d’esta lliga que permet còrrer per 3 comunitats diferents.

I moltes proves d’estrena: Anna, Ibi, Villena…

A més d’estes 3 proves destacades, el cap de setmana ens deixa més proves de Trail al nostre calendari. I la majoria d’elles estan també d’estrena.

El I Trail d’Anna arriba diumenge amb 3 distàncies 21 km 954 +, 14 km 650+ i 12 km per a caminants, en una prova que a més serveix per a inauguruar el novedós Circuit Trail de la Ribera i la Canal de Navarrés.

*****(Suspesa per premergenica nivell 3****) (A Ibi tenim l’estrena del Trail Pous de Neu, 20 km 700+, prova que organitza l’Ajuntamnet de la localitat i el Circuit Trail Vall del Joguet i que reunirà més de 500 participants entre la carrera i la distància per a senderistes, amb eixida i arribada a la Pl. de la Palla a Ibi) **(Suspesa per premergenica nivell 3****)

A Villena tenim el Apadis Tetrail, la primera edició d’una prova amb finalitat solidària i que a l’estil del que es fa al Trail solidari Alcoi, es corre en equips de 4 corredors. Presenta una doble opció de 33 km per a corredors i 19 km per a caminants. En total seran més de 400 el participants a esta prova que preten arreplegar diners i concienciar en benefici de l’Associació Per a l’Atenció de persones amb Discapacitat Intelectual de Villena i Comarca.


 

Més dades: http://senselimitsaventura.com/agenda/

Escarchón Trail, Trail en frío

Ontinyent debuta en la Lliga de Trail

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »