Cardona i Raro llançats a per la Lliga

Ignasi Cardona (Like Sport) i Pilar Raro (CxM Valencia) repeteixen victòria al Clariano Trail, segona prova del Campionat de Lliga FEMECV

clariano

 

Els mateixos noms, els mateixos homes: Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez Cebrián i Sebas Sánchez. El Clariano Trail va calcar el mateix pòdium masculí d’ara fa un parell de setmanes a Fondeguilla i deixa el Campionat de Lliga prou encarrilat perquè Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) puga revalidar el títol de la temporada passada.

Cardona va repetir victòria a Ontinyent tot i que era una carrera de 25’7 km i +1300+, un kilometratge un peliu superior a la seua distància ideal, i rápida, molt rápida.

cardonaI el més ràpid de tots el veterà corredor de Xàbea que amb una mitja de 5:12 el km va entrar en meta amb un temps de 02:10:01, acumulant altres dos minuts d’avantatge respecte d’un Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) que va cedir en el tram final de la prova després d’haver anat junts en el punt de control a pocs km del final. Repetia en el pòdium Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) vint segons per darrere del seu company de club.

Completava el top 5 altre corredor del Marathon Crevillent, Sergio Gutiérrez, que repetia també la quarta plaça de Fondeguilla, i Jontahan Roglà (Mur i Castell). Dins del top 10 José Antonio Luna (Marathon Crevillent), Julio y José Esteban Martínez Tecles (Like Sport Lurbel), Iván Sánchez (Marathon Crevillent) i Juan Martínez (Like Sport Lurbel).

12804725_648161435334423_1822606126008925702_nRaro, també encarrila la Lliga

En categoria femenina Pilar Raro (CxM Valencia) també va repetir victòria com a Fondeguilla, i també es perfila com la gran favorita per a alçar-se amb el campionat de Lliga CxM FEMECV.

La corredora de Segorbe va ser la dominadora de la prova i va entrar en meta amb un temps de 02:44:43, amb la seua companya de club Eva Bernat (CxM Valencia) en segona posició a vora 7 minuts i Vanessa Benavent (Carnicas Serrano) completant el pòdium complentant un bon tram final de prova amb remuntada.

Al top 10 entraren també María Eugenia Inturias (Mur i Castell), Erica Gimbau (Xibeca Trail), Lluna Beltran (Cor i Muntanya Puçol), Alba Beltrá (Club Novelder Muntantisme), Sofia Garcia (FEMECV) Silvia Alós (Aper Alcoi) i Gloria COmpany (Aper Alcoi)

12670058_960856873964025_5382767504321392752_nTavernes, punt i final

La resolució del Campionat de Lliga CxM FEMECV arribarà pròxim 10 d’abril a Tavernes de la Valldigna, d’acord al que va dictaminar passat divendres la Junta de la FEMECV, una vegada havia de trobar-se una sol.lució a la suspensió de la prova inicial a Agost.

La decisió passa per tant perquè la prova de Tavernes de la Valldigna de 22,30 km 1230+ siga a la vegada Campionat Individual i per Clubs, i tercera i última prova del Campionat de Lliga FEMECV, on Cardona i Raro arribaran amb un còmode avantatge, al igual que en clubs ho tenen el Maratón Crevillent en homes i CxM Valencia en dones


Pòdium de cracks a Fondeguilla

Tavernes acollirà la tercera prova de la Lliga CxM FEMECV

Veterans amb molta guerra

El señor del Trail

 

“Del Trail sólo viven 4 contados con los dedos”

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la platja a la neu, el tot terreny de Xàbia | SLA - […] que encara pot ser millor si aconsegueix la victòria al Campionat de Lliga de CxM FEMECV on Cardona ha…
  2. Tot a una carta | SLA - […] Cardona i Raro llançats a per la Lliga […]
  3. Sorpresa a Tavernes | SLA - […] Altres dels guanyadors de la jornada va ser Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) que va fer quart, anant sempre…
  4. La selecció FEMECV CxM a donar la cara a Cantabria | SLA - […] Cardona i Raro llançats a per la Lliga […]
  5. El Clariano Trail repite en febrero | SLA - […] Cardona i Raro llançats a per la Lliga […]
  6. La Lliga CxM FEMECV marca el calendari | SLA - […] Cardona i Raro llançats a per la Lliga […]
  7. Crevillent obri la Lliga CxM FEMECV | SLA - […] Cardona i Raro llançats a per la Lliga […]
  8. El Clariano Trail es vesteix de blanc | SLA - […] Cardona i Raro llançats a per la Lliga […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »