Canvi en la Marató de la Calderona

L’incendi a Segart obliga a modificar el recorregut previst per a este diumenge

calderona 2

********Actualització 20:10*******

La II Marató de la Calderona prevista per a diumenge 6 de març s’ha vist obligada a modificar el recorrgut de la prova a causa de l’incendi que este dissabte 5 de març ha afectat Segart, on transcorria part de la prova.

Aix ho han comunciat esta vesprada en un escrit al seu facebook on especifiquen els canvis i els motius

Captura de pantalla 2016-03-05 a las 20.13.17

Des de l’organització s’ha fe tot el possible per salvar la prova dins de les complicades circunstàncies que s’han viscut en el día de hui. Ànim i sort per a demà.

*********************************************************************************

Trail total a la Calderona. La serra més emblemàtica de València afronta este cap de setmana una doble cita amb la II Marató de la Calderona que a l’edició de 2016 duplica la seua ambició: a la Marató de 43,5 km 2600+ s’afegeix una Mitja Marató amb 17 km 950+ perque tot el món puga disfrutar de la seua passió pel Trail.

De casa… i de fora

calderona 2El Castell de Serra, l’Alt del Pi, El Salt, la Mola de Segart, Barraix… zones conegudes per aquells corredors pròxims a la ciutat de València que busquen sempre la Calderona per fer els seus entrenaments i que ara volen apretar-se amb el crono a la mà, i zones molt atractives per aquells que venen de fora –hi ha corredors de set comunitats diferentes– i no imaginen que tan prop de València tenim tanta muntanya i tan atractiva.

«La Marató de la Calderona és una prova que té de tot» explica Pau Monreal, director de la prova que organitzen des de Gula Sport i el Club Outdoor Natura Montcada. «Tenim trams molt tècnics, zones corredores i altres amb terreny mixte». Una prova en què en tot cas, hi ha que apretar però amb criteri. «En el tram final el recorregut es fa molt pesat. Aquells que van ràpid en els últims kilòmetres poden pagar-ho i vindre’s avall».

La mitja Marató

La principal novetat en esta segona edició és la inclusió d’una nova distància, més reduida, més curta, per aquells que encara no es llancen a fer una Marató de Muntanya. Tindrà 17 km 950+ i anirà també per sendes i pistes forestals del Parc Natural de la Calderona.

Des de la Marató de la Calderona aposten per la màxima seguretat i per això han previst la presència de 3 ambulàncies, i fins i tot un hospital de campanya. I quant a la prevenció, la II Marató de la Calderona s’afegeix a les cada vegada més proves que demanen certificat mèdic als corredors que participen.

El seguiment i la imatge

Comtpe enrere perquè pròxim diumenge 6 de març a les 07:00 h es done el tret d’eixida des del municipi de Serra a esta II Marató de la Calderona que podrà seguir-se online a la web www.mychip.es, i contarà també amb el seguiment dels fotògrafs Aitor Toibio i Last Race Studio.  


Més dades:

IGUALTAT DE CONDICIONS

La prova transcorre íntegrant per territori del Parc Natural de la Calderona, fet que limita la participació a 300 corredors, i que dóna plena garantia de la conservació del medi ambient i, a més, també, de mimar els corredors. «Una de les nostres màximes és cuidar els corredors en tots els aspectes» explica Pau.

El millor exemple el tenim al Trail Box a meitat del recorregut perquè els corredors tinguen a la seua disposició qualsevol cosa que els puga fer falta. «Des de l’organitzció ho posem a la disposició dels corredors una borsa amb el número de dorsal perquè puguen tindre bé aliments, bé roba i no haver d’eixir amb tot el material damunt. Ho fem perquè hi ha gent que du assistència en carrera i això els facilita les coses. Nosaltres volem que estiguen tots en les mateixes condicions».

Per a diumenge s’espera de nou una davallada de les temperatures, amb el que els corredors hauran de planificar també la seua estratègia a l’hora de dur damunt el material o poder replegar-ho en eixe Trail Box.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una Marató amb molta vida | SLA - […] Canvi en la Marató de la Calderona […]
  2. Últims dies d’incripció a la Calderona | SLA - […] Canvi en la Marató de la Calderona […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »